Вишневе варення з кісточками на зиму густе
(покроковий рецепт з фото)
Приготоване за цим рецептом варення виходить густим, а самі ягідки щільними з ніжною м'якоттю. Заходьте і дивіться, як приготувати густе вишневе варення на зиму. Це дуже просто.
Вишневе варення з кісточками відрізняється особливим смаком і ароматом, за що і люблять його багато. Тому раджу скористатися рецептом і заготовити кілька баночок смачного варення. Також хочу відзначити, що таким способом можна приготувати варення з будь-яких ягід з кісточками: сливи, черешні, Кизил.
- Вишня - 1 кілограм
- Цукор - 700 кілограм
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. Вишню помийте.
2. Засипте зверху цукор і ванільний цукор. Залиште на пару годин, можна на ніч, щоб ягоди пустили сік.
3. Доведіть до кипіння, варіть на слабкому вогні 15 хвилин. Прохолодний.
4. Знову доведіть варення до кипіння і варіть ще 15 хвилин. Прохолодний. Проробіть це ще 1 раз. Загальний час варіння складе 45 хвилин.
5. Охолоджене варення розкладіть по стерилізованим банкам і закатати.
6. Смачного!