Рецепт Вишневе морозиво фото

Вишневе морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Морозиво - улюблене усіма без винятку ласощі. А чи знаєте ви, як приготувати вишневе морозиво на основі соку і вершків? Дивіться і записуйте, рецепт ще не раз стане вам у пригоді, я впевнена.

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати вишневе морозиво в домашніх умовах. У цьому зовсім немає нічого складного, а ви завжди будете впевнені в якості поданого до столу десерту. Замість вишневого соку можна додавати будь-який інший фруктовий або ягідний. Пробуйте!


  • Домашній вишневий сік - 300 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 75 грам
  • Домашні густі вершки - 80 мілілітрів
  • Полуниця - За смаком (для прикраси)
вишневе морозиво - фото крок 1
Візьміть вишневий сік. Я брала домашній, Проте, якщо під рукою такого немає, можна взяти і магазинний. Переливаємо сік в глибоку ємність.
вишневе морозиво - фото крок 2
Додаємо до соку цукрову пудру. Її потрібно брати обов'язкового дрібного помелу, щоб при змішуванні вона повністю розчинилася.
вишневе морозиво - фото крок 3
Збиваємо сік з цукровою пудрою за допомогою блендера до повного розчинення пудри.
вишневе морозиво - фото крок 4
Додаємо до підсолоджені соку домашні вершки. Знову ж, цей інгредієнт доступний не всім, тому його можна замінити магазинними вершками, жирність яких обов'язково повинна бути не менше 33%.
вишневе морозиво - фото крок 5
Збиваємо масу блендером, після чого відправляємо її в спеціальну морозивниця застигати. В принципі, таке морозиво можна приготувати, просто розлив його по формах і залишивши в морозильній камері.
вишневе морозиво - фото крок 6
Готово! Дуже смачно таке домашнє морозиво подавати з печивом. Смачного!

Схожі рецепти