Вишневе морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво - улюблене усіма без винятку ласощі. А чи знаєте ви, як приготувати вишневе морозиво на основі соку і вершків? Дивіться і записуйте, рецепт ще не раз стане вам у пригоді, я впевнена.
Розповідаю, як приготувати вишневе морозиво в домашніх умовах. У цьому зовсім немає нічого складного, а ви завжди будете впевнені в якості поданого до столу десерту. Замість вишневого соку можна додавати будь-який інший фруктовий або ягідний. Пробуйте!
- Домашній вишневий сік - 300 мілілітрів
- Цукрова пудра - 75 грам
- Домашні густі вершки - 80 мілілітрів
- Полуниця - За смаком (для прикраси)
Візьміть вишневий сік. Я брала домашній, Проте, якщо під рукою такого немає, можна взяти і магазинний. Переливаємо сік в глибоку ємність.
Додаємо до соку цукрову пудру. Її потрібно брати обов'язкового дрібного помелу, щоб при змішуванні вона повністю розчинилася.
Збиваємо сік з цукровою пудрою за допомогою блендера до повного розчинення пудри.
Додаємо до підсолоджені соку домашні вершки. Знову ж, цей інгредієнт доступний не всім, тому його можна замінити магазинними вершками, жирність яких обов'язково повинна бути не менше 33%.
Збиваємо масу блендером, після чого відправляємо її в спеціальну морозивниця застигати. В принципі, таке морозиво можна приготувати, просто розлив його по формах і залишивши в морозильній камері.
Готово! Дуже смачно таке домашнє морозиво подавати з печивом. Смачного!