Випити
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Знайомі нам пиріжки є майже у всіх кухнях світу, тільки назва, начинка і тісто змінюються, але суть залишається незмінною. Наприклад, в татарської кухні є ічпічмак, він же ечпочмак. Смачний і ситний.
Опис приготування:
В даному рецепті начинка приготовлена з картоплі і курячої грудки, а тісто обов'язково повинно бути дріжджовим. Але не бійтеся, у вас все вийде, головне - дотримуйтесь інструкції, в якій я описала, як приготувати ічпічмак. Соковиті всередині вироби відмінно доповнюються скоринкою зовні.
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Картопля - 200 грам
- Куряча грудка - 200 грам
- Дріжджі сирі - 10 грам
- Кефір - 260 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложки в тісто, 1 ст. Ложка для змазування)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка(1 чайна ложка в тісто, пару пучок в начинку)
- Чорний мелений перець - За смаком
Для начинки дрібно нарубати грудку.
Далі до неї натріть на крупній тертці картопля і дрібно наріжте цибулю.
Потім все перемішайте, додавши сіль і перець.
Для вашого полегшення тісто готуйте в хлібопічці. Викладіть всі інгредієнти в чашу і поставте режим"Тісто" .
Потім розділіть готове тісто на рівні частини. Зробіть з них коржики. Кожну розкачати в млинець.
У центр млинчиків викладіть начинку, а тісто зліпите у вигляді трикутника. Змастіть деко олією. Викладіть на нього вироби.
Запікайте ічпічмак при 180 градусах протягом 30 хвилин в духовці. Смачного!