Рецепт Випити фото

Випити
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Знайомі нам пиріжки є майже у всіх кухнях світу, тільки назва, начинка і тісто змінюються, але суть залишається незмінною. Наприклад, в татарської кухні є ічпічмак, він же ечпочмак. Смачний і ситний.

Опис приготування:

В даному рецепті начинка приготовлена ​​з картоплі і курячої грудки, а тісто обов'язково повинно бути дріжджовим. Але не бійтеся, у вас все вийде, головне - дотримуйтесь інструкції, в якій я описала, як приготувати ічпічмак. Соковиті всередині вироби відмінно доповнюються скоринкою зовні.

  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Куряча грудка - 200 грам
  • Дріжджі сирі - 10 грам
  • Кефір - 260 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложки в тісто, 1 ст. Ложка для змазування)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1 чайна ложка в тісто, пару пучок в начинку)
  • Чорний мелений перець - За смаком
випити - фото крок 1
Для начинки дрібно нарубати грудку.
випити - фото крок 2
Далі до неї натріть на крупній тертці картопля і дрібно наріжте цибулю.
випити - фото крок 3
Потім все перемішайте, додавши сіль і перець.
випити - фото крок 4
Для вашого полегшення тісто готуйте в хлібопічці. Викладіть всі інгредієнти в чашу і поставте режим"Тісто" .
випити - фото крок 5
Потім розділіть готове тісто на рівні частини. Зробіть з них коржики. Кожну розкачати в млинець.
випити - фото крок 6
У центр млинчиків викладіть начинку, а тісто зліпите у вигляді трикутника. Змастіть деко олією. Викладіть на нього вироби.
випити - фото крок 7
Запікайте ічпічмак при 180 градусах протягом 30 хвилин в духовці. Смачного!

Схожі рецепти