Випічка зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Я вже давно перестала купувати готові вироби до чаю. Їх склад мене лякає, і тому я часто печу їх будинку. Все-таки без солодкого і двох днів протягнути не можемо. Один з останніх рецептів я описала.
Прочитайте про те, як приготувати випічку зі згущеним молоком, а саме - пісочне печиво. Щоб подати його красиво, знайдіть формочку для вирізання тіста. У мене вироби вийшли у вигляді квіточок, а в серцевині перебуває варена згущене молоко. Порцій виходить багато, мої діти їли їх майже 3 дня, так що мене це порадувало.
- Борошно пшеничне - 1 кілограм
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам (або маргарину)
- Згущене молоко варене - 1 штука (банку)
- Яйце - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

Яйця збийте з цукром протягом 5 хвилин.

Потім розтопіть масло. Влийте його тонкою цівкою в яєчну масу. Перемішайте і додайте соду.

Потім порціями всипте борошно. Замішайте еластичне тісто.

Розкачайте тісто в пласт. Виріжте з нього вироби формочкой.

З центру виріжте серцевину. Запікайте печиво при 200 градусах протягом 20-25 хвилин.

Коли печиво охолоне, змастіть половину виробів згущеним молоком.

Зверху на згущене молоко викладіть порожні половинки.

Для просочення залиште печиво на годину в холодильнику. Приємного чаювання!