Рецепт Випічка з житнього борошна фото

Випічка з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив , Житнє борошно , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей незвичайний вишуканий рулетик стане для вас відмінним рішенням до чаю або кави. Добре буде виглядати і на святковому столі. Спробуйте його приготувати: це зовсім не складно і дуже смачно!

Опис приготування:

Цукор додати можна, але печення і без того виходять дуже смачними. У начинку можете додати будь-які сухофрукти і горіхи. Я використовувала курагу, родзинки і мигдаль.

  • Житнє борошно - 2 склянки
  • Пшеничне борошно - 1 Склянка
  • Окріп - 24 склянок
  • Олія - 34 склянок
  • Чорнослив - 2 склянки
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Мигдаль - 1 Склянка
  • Лимон - 1 часточка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
випічка з житнього борошна - фото крок 1
Вимийте сухофрукти, подрібніть горіхи в блендері.
випічка з житнього борошна - фото крок 2
До борошна додайте олію. А потім додавайте воду до отримання еластичного тесту.
випічка з житнього борошна - фото крок 3
Змішуємо і подрібнюємо в блендері сухофрукти, корицю, цедру лимона.
випічка з житнього борошна - фото крок 4
Розкачайте тісто дуже тонко, зверху покрийте його шаром начинки (акуратно розподіліть її зручним для вас способом).
випічка з житнього борошна - фото крок 5
Скрутіть тісто в ковбаски, поріжте їх на однакові шматочки.
випічка з житнього борошна - фото крок 6
Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин. Готово. Смачного!

Схожі рецепти