Випічка з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайний вишуканий рулетик стане для вас відмінним рішенням до чаю або кави. Добре буде виглядати і на святковому столі. Спробуйте його приготувати: це зовсім не складно і дуже смачно!
Цукор додати можна, але печення і без того виходять дуже смачними. У начинку можете додати будь-які сухофрукти і горіхи. Я використовувала курагу, родзинки і мигдаль.
- Житнє борошно - 2 склянки
- Пшеничне борошно - 1 Склянка
- Окріп - 24 склянок
- Олія - 34 склянок
- Чорнослив - 2 склянки
- Ізюм - 1 Склянка
- Мигдаль - 1 Склянка
- Лимон - 1 часточка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Вимийте сухофрукти, подрібніть горіхи в блендері.
До борошна додайте олію. А потім додавайте воду до отримання еластичного тесту.
Змішуємо і подрібнюємо в блендері сухофрукти, корицю, цедру лимона.
Розкачайте тісто дуже тонко, зверху покрийте його шаром начинки (акуратно розподіліть її зручним для вас способом).
Скрутіть тісто в ковбаски, поріжте їх на однакові шматочки.
Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин. Готово. Смачного!