Рецепт Випічка з маскарпоне фото

Випічка з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Усе, хто знайомий з маскарпоне, знають, що сир підходить для десертів. Особливо для варіантів з ягодами. У таких випадках не можна перевантажувати випічку товстими коржами, а краще спробувати мій рецепт.

Опис приготування:

Якщо ви шукайте легкий у створенні, але в той же час оригінальний торт, то це для вас. Тонкий бісквіт, багато повітряного крему і кислі ягоди - таке поєднання гідно святкової вечері. Тому я із задоволенням поділюся з вами тим, як приготувати випічку з маскарпоне. Ви здивуєтеся, наскільки це ніжно і смачно.

  • Маскарпоне - 200 грам
  • Крем 20% - 200 грам
  • Смородина чорна - 150 грам
  • Вишня - 150 грам (без кісточок)
  • Вершки від 20% - 200 мілілітрів
  • Цедра апельсина - 20 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка(2 ст. Ложки в ягоди, інше в тісто)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
випічка з маскарпоне - фото крок 1
Спочатку зробіть тісто. Змішайте цукор, яйця і борошно в єдину масу.
випічка з маскарпоне - фото крок 2
Тісто влийте на Пекарській папір на деку. Зробіть 2 печиво. Запікайте їх всього 10 хвилин при 200 градусах в духовці.
випічка з маскарпоне - фото крок 3
У сотейник викладіть ягоди, цукор і воду. Доведіть суміш до кипіння.
випічка з маскарпоне - фото крок 4
Потім всипте крохмаль. Варіть ягоди ще 4 хвилини. Потім все остудіть.
випічка з маскарпоне - фото крок 5
А поки зробіть крем. Добре збийте маскарпоне зі сметаною, цедрою і вершками.
випічка з маскарпоне - фото крок 6
Остиглі коржі зробіть однієї форми, а обрізки збережіть для прикраси.
випічка з маскарпоне - фото крок 7
Тепер зберіть торт. На перший корж викладіть частина ягід.
випічка з маскарпоне - фото крок 8
Потім - шар крему і все ягоди. В кінці закрийте їх бісквітом.
випічка з маскарпоне - фото крок 9
Прикрасьте торт кремом, що залишився, ягодами і обрізками. Залиште випічку для просочення на пару годин в холодильнику. Приємного чаювання!

Схожі рецепти