Відбивні в майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт відбивних в майонезі вам явно стане в нагоді, більш ідеального варіанту ситно і смачно нагодувати сім'ю вранці, коли часу довго стояти біля плити немає, я особисто не зустрічала. Пробуйте!
Впевнена, що такий рецепт приготування відбивних в майонезі може стати справжньою паличкою-виручалочкою для кожної господині! Вранці відніме у вас ну максимум 15 хвилин, а з вечора залити м'ясо майонезом - нічого складного, вірно? Так що розповідаю, як зробити відбивні в майонезі!
- Філе індички - 1 штука
- Майонез - 200 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1. З вечора філе індички размораживаем, нарізаємо порційно, трохи відіб'ємо і заливаємо майонезом. Відправимо маринуватися, найкраще - на ніч.
2. Вранці швидко підготуємо інгредієнти. Греєм рослинне масло на сковороді.
3. Тепер кожну філешку обмакиваем в панірувальні сухарі, і відправимо на сковороду.
4. Смажимо до золотистої скоринки.
5. Готово!