Весняний картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з корисними, смачними і нескладними рецептами хочу запропонувати вам додати ще й цей варіант. Я навчу вас готувати весняний картопляний салат з легкої заправкою. Раджу на пробу!
Поєднання молодої картоплі зі свіжим огірочком, редискою, яйцем і зеленню - це дійсно дуже класна ідея. В якості заправки я рекомендую використовувати натуральний йогурт або нежирну сметану, але можна спробувати додати і майонез, звичайно. Щоб салатик був більш насиченим, раджу перед подачею дати йому постояти трохи в холодильнику.
- Молода картопля - 800 грам
- Яйце - 3 штуки
- Редис - 1 пучок
- Огірок - 1-2 штук
- Зелена цибуля - 1/3 пучка
- Натуральний йогурт - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком

1. Вимийте картопля, надішліть його варитися в трохи підсоленій воді до готовності. Круто відваріть яйця.

2. Добре остудіть під холодною проточною водою і наріжте тонкими скибочками.

3. Подрібніть редиску.

4. Огірок.

5. Очистіть і подрібніть яйце. З йогурту, масла, часнику і гірчиці зробіть заправку. Додайте сіль і перець.

6. З'єднайте всі в глибокому салатнику, додайте заправку і зелень. Акуратно перемішайте. Наш весняний картопляний салат готовий. Смачного!