Вермішелевий запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Вермішелевий запіканка - всі її пам'ятають, смак знайомий ще з далекого і безтурботного дитинства. Хіт меню дитячого садка, всіма улюблена запеканочку, на відміну від манної каші!
Дуже проста і в той же час ситна вермішелевий запіканка - прекрасний вихід з ситуації, коли часу мало, а з'їсти щось хочеться. Крім зазначених у рецепті інгредієнтів ви можете використовувати сир і родзинки. Кисіль вибирайте на свій розсуд. Пропоную вам покроковий рецепт приготування вермішелевий запіканки з фото.
- Вермішель - 250 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кисіль - 1 Ст. Ложка (зварений)
- Вишня - 5-6 штук (для прикраси)
У каструлі відваріть вермішель.
Збиваємо в окремій посудині 2 яйця, додаючи щіпку солі і 2 столових ложки цукру.
Отриманою сумішшю залийте вермішель.
Форму для випічки змастіть вершковим маслом.
Ставимо майбутню запіканку на 30 хвилин в попередньо розігріту духовку, температура 200 градусів.
На тарілочку капніть столову ложку киселю.
Викладаємо запіканку на тарілку і прикрашаємо вишеньками. Смачного!