Вермішелевий запіканка з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятайте як в дитячому садку нас змушували вермішелевий запіканку? Діти підросли і тепер можуть приготувати запіканку самостійно, вже для своїх чад.
Блюдо подавати обов'язково гарячим! Як гарнір використовуйте свіжі овочі: салат, помідори чи огірки. Якщо у вас немає формочок, як в рецепті, можна запекти все в одній великій формі. Вермішелевий запіканка з фаршем не залишить нікого байдужим. Нижче покроковий рецепт приготування.
- Вермішель - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 100 грам
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Крем - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 Склянка
Відваріть вермішель.
Нарізаємо цибулю. Обсмажуємо на дрібному вогні.
Порт K, на сковороду додаємо фарш, розминаючи його виделкою по всій ширині.
В окремій ємності перемішайте яйце, молоко і сіль.
М'ясо з цибулею розм'якшилися, додаємо вермішель. Вливаємо до них яєчну суміш, перемішуємо.
Візьміть форми для кексів. Дно і стінки промажьте сметаною.
Кожну формочку наповнюємо вермішеллю з фаршем, зверху капає трохи сметани. Ставимо в духовку на півгодини. Температура 200 градусів.
Готово!