Венесуельський горіховий торт
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного торта.
Кількість порцій: 10
- Яйця - 5 штук
- Цукру - 200 грам
- Молока - 125 мілілітрів
- Борошна млинців - 125 грам
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Волоських горіхів - 125 грам (подрібнених )
- Згущеного Молока - 300 грам(varenogo)
- Вершків - 140 мілілітрів (жирністю 22%)
- Гіркого шоколаду - 100 грам
Розділити білки і жовтків. Білки збити з цукром в міцну піну. Змішати жовтки, молоко, горіхи, борошно і оливкове масло. Половину тіста додати в білки, акуратно перемішати, ввести тісто. Нагріти духовку до 160 ° С. Викласти тісто в змащену маслом роз'ємну форму і випікати годину. Дати охолонути.
Розрізати корж уздовж на дві половини. Намазати згущеним молоком одну половину і накрити другою половиною.
Шоколад розтопити в гарячих вершках, трохи остудити і полити торт. Торт можна прикрасити цукатами.