Рецепт Венесуельський горіховий торт фото

Венесуельський горіховий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти

Рецепт приготування смачного торта.

Кількість порцій: 10
  • Яйця - 5 штук
  • Цукру - 200 грам
  • Молока - 125 мілілітрів
  • Борошна млинців - 125 грам
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Волоських горіхів - 125 грам (подрібнених )
  • Згущеного Молока - 300 грам(varenogo)
  • Вершків - 140 мілілітрів (жирністю 22%)
  • Гіркого шоколаду - 100 грам
венесуельський горіховий торт - фото крок 1
Розділити білки і жовтків. Білки збити з цукром в міцну піну. Змішати жовтки, молоко, горіхи, борошно і оливкове масло. Половину тіста додати в білки, акуратно перемішати, ввести тісто. Нагріти духовку до 160 ° С. Викласти тісто в змащену маслом роз'ємну форму і випікати годину. Дати охолонути.
венесуельський горіховий торт - фото крок 2
Розрізати корж уздовж на дві половини. Намазати згущеним молоком одну половину і накрити другою половиною.
венесуельський горіховий торт - фото крок 3
Шоколад розтопити в гарячих вершках, трохи остудити і полити торт. Торт можна прикрасити цукатами.

Схожі рецепти