Рецепт Венесуельський банановий торт фото

Венесуельський банановий торт
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Фрукти, Банан
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Торти

Венесуельський банановий торт - це дуже простий у приготуванні, але шалено смачний десертний торт, популярний в Венесуелі.

У нашій родині банани - улюблений фрукт, тому всілякі бананові десерти завжди вітаються. Одна з останніх знахідок - це венесуельський банановий торт. Рецепт відкопала в одному кулінарному журналі і відразу зрозуміла - це те, що треба. Швидкий і вельми простий у приготуванні, що не вимагає хитрих і важкодоступних інгредієнтів, смачний і красивий.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Банани - 5 штук
  • Грецькі горіхи - 1/2 склянки
  • Ізюм - 1/2 склянки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Перець духмяний - 1/2 чайних ложки
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
венесуельський банановий торт - фото крок 1
Починаємо з тіста. Змішуємо борошно, цукор, сіль, 100 грамів вершкового масла і жовтки. Замішуємо з цього м'яке еластичне тісто.
венесуельський банановий торт - фото крок 2
Тісто загортаємо в плівку і ставимо в холодильник.
венесуельський банановий торт - фото крок 3
Тепер, поки тісто в холодильнику, займаємося начинкою. Банани очищаємо від шкірки, нарізаємо на невеликі шматочки і подрібнюємо за допомогою блендера до стану пюре. Ізюм, тим часом, замочуємо у воді.
венесуельський банановий торт - фото крок 4
Змішуємо бананове пюре, цукор, ванілін і прянощі. Збиваємо за допомогою міксера, потім додаємо в суміш подрібнені горіхи і родзинки.
венесуельський банановий торт - фото крок 5
Тісто дістаємо з холодильника, розгортаємо з нього велику корж. Беремо форму для випікання (діаметр - близько 25 см), змащуємо вершковим маслом, викладаємо в нього тісто. Виделкою робимо невеликі дірочки в тесті.
венесуельський банановий торт - фото крок 6
В іншій ємності збиваємо білки з сіллю до стану крутий піни. Змішуємо піну з бананової сумішшю.
венесуельський банановий торт - фото крок 7
Виливаємо начинку на тісто. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, випікаємо 5 хвилин, після чого зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 25 хвилин до готовності. Подавати охолодженим.

Схожі рецепти