Вегетаріанський тамале
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вегетаріанського тамале з начинкою з цукіні, зеленого лука, часнику, кінзи, помідорів і сиру Чеддер.
Тамале - традиційне блюдо мексиканської кухні, що представляє собою спеціально приготовлене кукурудзяна тісто з начинкою і загорнуте в листя кукурудзяних качанів.
- Сухих кукурудзяного листя - 40-60 штук
- Розпушувача - 1 Чайна ложка
- Солі - 3/4 чайних ложки
- Кмину - 2 чайних ложки
- Порошку чилі - 2 чайних ложки
- Паличка масла - 1 штука
- Для начинки:цукіні - 1 штука
- Зелених цибулі - 3 штуки
- Часнику - 2 зубчики
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Пучок кінзи - 1 штука
- Помідора - 2 штуки
- Лайма - 1/2 штуки
1. Витримати сухі кукурудзяні листя у воді принаймні 30 хвилин.
2. У миску додати кукурудзяну муку, розпушувач, 1/2 чайної ложки солі, 1 чайну ложку кмину і 1 чайну ложку порошку чилі. Потім додати 2 чашки овочевого бульйону, перемішати.
3. Збити вершкове масло міксером в мисці близько 1 хвилини, потім додати борошняну суміш і знову збити. Відкласти тісто в сторону.
4. Приготувати начинку. Нарізати цукіні, зелена цибуля і помідори. Пропустити часник через прес. Натерти сир. Подрібнити кінзу. Віджати сік з Лайма. Обсмажити цукіні, зелена цибуля і часник в сковороді на середньому вогні в 1 столовій ложці олії протягом 2-3 хвилин.
5. Тепер додати бульйон (1/4 склянки), Kinzu, помідори, сік Лайма, залишився кмин і порошок чилі (1 чайна ложка кожного) і сіль (1/4 чайної ложки).Змішати всі разом і додати тертий сир. Викласти начинку в миску.
6. Взяти один з просочених водою кукурудзяного листя і намазати товстим шаром борошняної маси зверху. Ложкою викласти начинку в центр.
7. Загорнути, закріпивши краю іншими кукурудзяними листям. Повторити з рештою листям і начинкою.
8. Взяти велику каструлю, додати близько 2 літрів води і варити тамале на водяній бані близько 90 хвилин на середньому вогні, накривши їх кришкою. Переконайтеся, що тамале не стосується води.
9. Розгорнути кукурудзяні листи і подавати тамале. Борошняна маса повинна бути твердою.