Рецепт Вегетаріанський тамале фото

Вегетаріанський тамале
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Тісто , Борошно , Овочі
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Кількість порцій: 16
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування вегетаріанського тамале з начинкою з цукіні, зеленого лука, часнику, кінзи, помідорів і сиру Чеддер.

Опис приготування:

Тамале - традиційне блюдо мексиканської кухні, що представляє собою спеціально приготовлене кукурудзяна тісто з начинкою і загорнуте в листя кукурудзяних качанів.

  • Сухих кукурудзяного листя - 40-60 штук
  • Розпушувача - 1 Чайна ложка
  • Солі - 3/4 чайних ложки
  • Кмину - 2 чайних ложки
  • Порошку чилі - 2 чайних ложки
  • Паличка масла - 1 штука
  • Для начинки:цукіні - 1 штука
  • Зелених цибулі - 3 штуки
  • Часнику - 2 зубчики
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Помідора - 2 штуки
  • Лайма - 1/2 штуки
вегетаріанський тамале - фото крок 1
1. Витримати сухі кукурудзяні листя у воді принаймні 30 хвилин.
вегетаріанський тамале - фото крок 2
2. У миску додати кукурудзяну муку, розпушувач, 1/2 чайної ложки солі, 1 чайну ложку кмину і 1 чайну ложку порошку чилі. Потім додати 2 чашки овочевого бульйону, перемішати.
вегетаріанський тамале - фото крок 3
3. Збити вершкове масло міксером в мисці близько 1 хвилини, потім додати борошняну суміш і знову збити. Відкласти тісто в сторону.
вегетаріанський тамале - фото крок 4
4. Приготувати начинку. Нарізати цукіні, зелена цибуля і помідори. Пропустити часник через прес. Натерти сир. Подрібнити кінзу. Віджати сік з Лайма. Обсмажити цукіні, зелена цибуля і часник в сковороді на середньому вогні в 1 столовій ложці олії протягом 2-3 хвилин.
вегетаріанський тамале - фото крок 5
5. Тепер додати бульйон (1/4 склянки), Kinzu, помідори, сік Лайма, залишився кмин і порошок чилі (1 чайна ложка кожного) і сіль (1/4 чайної ложки).Змішати всі разом і додати тертий сир. Викласти начинку в миску.
вегетаріанський тамале - фото крок 6
6. Взяти один з просочених водою кукурудзяного листя і намазати товстим шаром борошняної маси зверху. Ложкою викласти начинку в центр.
вегетаріанський тамале - фото крок 7
7. Загорнути, закріпивши краю іншими кукурудзяними листям. Повторити з рештою листям і начинкою.
вегетаріанський тамале - фото крок 8
8. Взяти велику каструлю, додати близько 2 літрів води і варити тамале на водяній бані близько 90 хвилин на середньому вогні, накривши їх кришкою. Переконайтеся, що тамале не стосується води.
вегетаріанський тамале - фото крок 9
9. Розгорнути кукурудзяні листи і подавати тамале. Борошняна маса повинна бути твердою.

Схожі рецепти