Рецепт Вегетаріанський суп фото

Вегетаріанський суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Супи

Ця страва сподобається всім любителям овочів і пісних страв. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати вегетаріанський суп. Результат вас вразить, адже буде дуже смачно! А ще це корисно.

У підсумку ви отримуєте ароматне, ситне блюдо, яке є відмінним варіантом вечері. Суп досить легкий, що робить його універсальним для всіх людей. Він також відмінно підійде для людей, які стежать за своєю вагою. Обов'язково спробуйте приготувати суп по цьому рецепту в домашніх умовах, ви не пошкодуєте! Результат вас приємно здивує!

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Селера (стебла) - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Кольорова капуста, боби, цукіні (нарізані) - 400 грам (по 100-150 г)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Орегано, чебрець - по 1 Чайна ложка
  • Помідори - 150 грам
1
Оливкова олія необхідно розігріти в глибокій сковороді. Цибуля, морква, часник очищаємо і дрібно нарізаємо, починаємо обсмажувати, потім додаємо нарізану селеру. Обсмажуємо, постійно помішуючи, протягом 4-5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким. Далі додаємо овочі, що залишилися і тушкуємо протягом 1-2 хвилин.
2
Далі додаємо сіль, спеції, ретельно перемішуємо, щоб рівномірно розподілити спеції по всій поверхні.
3
В окремій каструлі доводимо до кипіння овочевий бульйон, додаємо лавровий лист. Далі додаємо овочеву суміш, потім порізані помідори. Варимо протягом 8-12 хвилин.
4
Суп для вегетаріанців готовий, смачного! При подачі рекомендується прикрасити суп свіжою рубаною зеленню, а також за бажанням тертим сиром "пармезан" .

Схожі рецепти