Вегетаріанський суп з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вегетаріанського супу з вермішеллю на обід ще раз доведе, що гаряче може бути смачним, ситним і корисним і необов'язково м'ясним.
Такий супчик може бути сезонним: його можна готувати зі свіжим горохом влітку або з жовтим - взимку. До речі, для приготування вегетаріанського супу з вермішеллю в цей раз я використовувала зелений колотий горох. А для варіння його, крім морквини, цибуля - теж зелений. Спеції та приправи додадуть приємну пікантність супу.
- Горох - 0, 5 склянки
- Картопля - 2 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Сіль - За смаком
- Вермішель - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
У марлю зберіть овочі для гарні - щоб горох відварити: морквина, цибуля, селера (за смаком), перець горошком, лавровий лист. Zavyazhite.
Ставимо горох варитися разом з вузликом марлі. Як горох звариться - овочі викидаємо.
Картоплю ріжемо кубиками і додаємо до гороху, варимо до готовності.
Зробіть піджарку з цибулі та моркви, додайте в суп.
Краще окремо відваріть вермішель.
Вермішель подаємо вже з готовим вегетаріанським супом. Смачного!