Рецепт Вегетаріанський суп з вермішеллю фото

Вегетаріанський суп з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Макарони , Вермішель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування вегетаріанського супу з вермішеллю на обід ще раз доведе, що гаряче може бути смачним, ситним і корисним і необов'язково м'ясним.

Опис приготування:

Такий супчик може бути сезонним: його можна готувати зі свіжим горохом влітку або з жовтим - взимку. До речі, для приготування вегетаріанського супу з вермішеллю в цей раз я використовувала зелений колотий горох. А для варіння його, крім морквини, цибуля - теж зелений. Спеції та приправи додадуть приємну пікантність супу.

  • Горох - 0, 5 склянки
  • Картопля - 2 штуки
  • Вода - 1, 5 L
  • Сіль - За смаком
  • Вермішель - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
вегетаріанський суп з вермішеллю - фото крок 1
У марлю зберіть овочі для гарні - щоб горох відварити: морквина, цибуля, селера (за смаком), перець горошком, лавровий лист. Zavyazhite.
вегетаріанський суп з вермішеллю - фото крок 2
Ставимо горох варитися разом з вузликом марлі. Як горох звариться - овочі викидаємо.
вегетаріанський суп з вермішеллю - фото крок 3
Картоплю ріжемо кубиками і додаємо до гороху, варимо до готовності.
вегетаріанський суп з вермішеллю - фото крок 4
Зробіть піджарку з цибулі та моркви, додайте в суп.
вегетаріанський суп з вермішеллю - фото крок 5
Краще окремо відваріть вермішель.
вегетаріанський суп з вермішеллю - фото крок 6
Вермішель подаємо вже з готовим вегетаріанським супом. Смачного!

Схожі рецепти