Рецепт Вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста фото

Вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Новий рік , Різдво
Випічка , Пироги
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг дуже смачний і ідеально підійде для вечірніх посиденьок) без яєць, вегетаріанцям присвячується)

Кількість порцій: 8-10
  • Сир - 300-350 грам
  • Цукор коричневий"Містраль" - 2 склянки
  • Сметана 20 відсотків жир - 200 грам
  • sиr маскарпоне - 5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Мука - 3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Банан - 2 штуки
вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста - фото крок 1
Спочатку зробимо тісто. Масло розтопити в каструльці, додамо туди цукор. Заважаємо до повного його розчинення. Туди ж покладемо 4 столові ложки сметани, додамо сметану, потім, поступово вимішуючи, додаємо борошно, соду і месім тето до туго-еластичного стану, поки від рук не відлипає-месім. Коли вийшло то, що треба, робимо з тіста 4-5 колобків і відправляємо їх в холодильник.
вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста - фото крок 2
Робимо начинку-змішуємо сир, сметану, цукор і маскарпоне до однорідного стану.
вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста - фото крок 3
Дістаємо колобки з холодильника, беремо форму (у мене роз'ємна), обмазуємо маслом і посипаємо манкою або борошном. Натираємо в форму тісто, щоб рівномірно закрилося дно, робимо бортики по діаметру, бажано, щоб шар не була тонким.
вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста - фото крок 4
Викладаємо порізаний на кружечки Банан в форму з тестом.
вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста - фото крок 5
На Банан викладаємо сирну начинку
вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста - фото крок 6
Натираємо на тертці тісто зверху начинки і рівномірно розподіляємо його) Пиріг відправляємо в духовку, з 40-45 хвилин 180 градусної температури
вегетаріанський сирний пиріг з пісочного тіста - фото крок 7
Коли пиріг зарум'яниться і піде чудовий аромат- його можна діставати. Тільки розрізати пиріг можна тільки коли сир всередині застигне- це повинно 2-3 години пройти, просто залиште його остигати)

Схожі рецепти