Вегетаріанський пиріг з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не вживаєте в їжу продукти тваринного походження, це не привід відмовлятися від випічки Хочу якраз запропонувати дуже класну ідею, як приготувати вегетаріанський пиріг з малиною.
Почати процес я пропоную з начинки. Крім малини відмінно підійде також яблуко. Спеції для аромату тут будуть дуже до речі, використовуйте ваніль, корицю, мускатний горіх, мелений імбир, щоб начинка була смачніше. Тісто просте, швидке в приготуванні і дуже ніжне. Відмінний рецепт, Котрий, я сподіваюся, ви оціните
- Тапіока - 100 грам(+ 1 ст. Ложка в начинку)
- Рисове борошно - 100 грам
- Кокосова олія - 4 Ст. Ложки
- Кленовий сироп - 4 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Малина - 100 грам
- Яблуко - 2-3 штук
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Цукор і спеції - За смаком (ваніль, мускатний горіх, обкладинка, імбир)
1. Яблуко очистіть, подрібніть кубиками і викладіть на сковороду з водою. Тушкуйте на середньому вогні хвилин 7 до м'якості. Додайте малину, цукор, спеції. Томіть ще пару хвилин, зніміть з вогню і остудіть. З'єднайте тапиоку з рисовим борошном, кокосовим маслом і кленовим сиропом. Додайте ванільний екстракт і розітріть в однорідну крихту. 3/4 тесту викладіть у жароміцних форму.
2. Щільно притисніть, щоб вийшов рівний корж.
3. Викладіть начинку.
4. Зверху присипте залишилася крихтою.
5. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Приємного чаювання!