Вегетаріанський борщ
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Вегетаріанський борщ можна приготувати так би язикати"з сокири" .
Головний крок - обсмажити цибулю на рослинній олії, це додасть борщу аромат і смак. Ну ще потрібна капуста! Все інше - за смаком!
Опис приготування:
Вегетаріанський борщ можна готувати як з білої, так і з червоною капустою. Замість соєвого соусу можна додавати томатну пасту, або заливати підготовлені овочі не водою, а розведеним томатним соком. Обсмажувати овочі можна відразу в каструлі з товстим дном. Успіхів і приємного апетиту!
- Капуста - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Гриби - 100 грам
- Перець солодкий - 1/2 штуки
- Квасоля - 70 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вода - 1, 5 L
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Масло postnoe - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Нарізати овочі: морква, гриби, капусту, перець, зелену квасолю.
Цибулю і часник обсмажити до прозорості.
Потім додайте нарізані овочі.
Обсмажуйте овочі приблизно 5 хвилин.
Перекладіть все в каструлю і додайте воду.
Додайте соєвий соус або томатну пасту.
Приправити сіллю і poperčite вир.
Борщ доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 12-15 хвилин.
Смачного!