Рецепт Вегетаріанські Врапі фото

Вегетаріанські Врапі
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Зелень , Кукурудза , Листя салату
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Врапі - це мексиканська закуска, нагадують наші рулетики або конвертики (складають коржі всілякими способами). Але так як не за горами літо, я геть вирішила відязикатися від мучного.

Опис приготування:

Врапі можна приготувати як овочевим, так і доповнивши будь-яким тваринним білком на ваш смак: рибою, морепродуктами, куркою, яловичиною. Всі інгредієнти потім можна загорнути в великий аркуш салату або в рисові або кукурудзяні коржі і з задоволенням насолоджуватися чудовим смаком. Начинку завжди можна приготувати заздалегідь і у великій кількості, а потім завжди мати під рукою відмінний перекус або повноцінний обід-вечерю. Обов'язково приготуйте вегетаріанські Врапі у себе вдома.

  • Тофу - 200 грам
  • Авокадо - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Чилі порошок - 1/2 чайних ложки
вегетаріанські Врапі - фото крок 1
1. Подрібніть тофу за допомогою блендера.
вегетаріанські Врапі - фото крок 2
2. Розтопити масло на сковороді, додайте тофу і кукурудзу.
вегетаріанські Врапі - фото крок 3
3. Посипте тофу перцем чилі.
вегетаріанські Врапі - фото крок 4
4. Залийте тофу з кукурудзою соєвим соусом.
вегетаріанські Врапі - фото крок 5
5. Помістіть суміш з тофу на листя салату і прикрасьте скибочками авокадо перед подачею.

Схожі рецепти