Вегетаріанські Врапі
(покроковий рецепт з фото)
Врапі - це мексиканська закуска, нагадують наші рулетики або конвертики (складають коржі всілякими способами). Але так як не за горами літо, я геть вирішила відязикатися від мучного.
Врапі можна приготувати як овочевим, так і доповнивши будь-яким тваринним білком на ваш смак: рибою, морепродуктами, куркою, яловичиною. Всі інгредієнти потім можна загорнути в великий аркуш салату або в рисові або кукурудзяні коржі і з задоволенням насолоджуватися чудовим смаком. Начинку завжди можна приготувати заздалегідь і у великій кількості, а потім завжди мати під рукою відмінний перекус або повноцінний обід-вечерю. Обов'язково приготуйте вегетаріанські Врапі у себе вдома.
- Тофу - 200 грам
- Авокадо - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Чилі порошок - 1/2 чайних ложки
1. Подрібніть тофу за допомогою блендера.
2. Розтопити масло на сковороді, додайте тофу і кукурудзу.
3. Посипте тофу перцем чилі.
4. Залийте тофу з кукурудзою соєвим соусом.
5. Помістіть суміш з тофу на листя салату і прикрасьте скибочками авокадо перед подачею.