Рецепт Вегетаріанські вак біляші фото

Вегетаріанські вак біляші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 59 хв.

Маленькі, смачненькі пірожочкі, приготовані за рецептом вак біляшів (тільки без м'яса) можуть стати чудовою прикрасою будь-якого столу!

Опис приготування:

Спробуйте приготувати цей простий рецепт Вак біляші! Вак беляши - це татарські запечені пиріжки з м'ясом, а вегетаріанські вак біляші - це запечені пиріжки з картоплею і зеленню. Дуже смачні ласощі, яке готується легко і швидко!

  • Кефір - 2 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Картопля - 3-4 штук
  • Зелень - - За смаком
  • Спеції - - За смаком (мелений перець, асафетида, каррі, базилік)
вегетаріанські вак біляші - фото крок 1
У глибокій мисці розтопити вершкове масло, змішати з кефіром і додати до них рослинне масло.
вегетаріанські вак біляші - фото крок 2
Додати борошно і замішати тісто.
вегетаріанські вак біляші - фото крок 3
Скачати тісто в кулю, постійно присипаючи борошном.
вегетаріанські вак біляші - фото крок 4
Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками і змішати з дрібно посіченою зеленню, додавши спецій.
вегетаріанські вак біляші - фото крок 5
Формуємо коржі, як для пиріжків. У центр викладаємо начинку.
вегетаріанські вак біляші - фото крок 6
Зліпити усі куточки нагорі і викласти біляші на змащене маслом деко.
вегетаріанські вак біляші - фото крок 7
Біляші випікати при 180 градусах близько 30 хвилин.

Схожі рецепти