Вегетаріанські вак біляші
(покроковий рецепт з фото)
Маленькі, смачненькі пірожочкі, приготовані за рецептом вак біляшів (тільки без м'яса) можуть стати чудовою прикрасою будь-якого столу!
Спробуйте приготувати цей простий рецепт Вак біляші! Вак беляши - це татарські запечені пиріжки з м'ясом, а вегетаріанські вак біляші - це запечені пиріжки з картоплею і зеленню. Дуже смачні ласощі, яке готується легко і швидко!
- Кефір - 2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Картопля - 3-4 штук
- Зелень - - За смаком
- Спеції - - За смаком (мелений перець, асафетида, каррі, базилік)
У глибокій мисці розтопити вершкове масло, змішати з кефіром і додати до них рослинне масло.
Додати борошно і замішати тісто.
Скачати тісто в кулю, постійно присипаючи борошном.
Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками і змішати з дрібно посіченою зеленню, додавши спецій.
Формуємо коржі, як для пиріжків. У центр викладаємо начинку.
Зліпити усі куточки нагорі і викласти біляші на змащене маслом деко.
Біляші випікати при 180 градусах близько 30 хвилин.