Вегетаріанські булочки
(покроковий рецепт з фото)
Головна відмінність цього рецепта від всіх інших в тому, що в інгредієнтах ви не знайдете яєць. Це зроблено тому, що багато вегетаріанці не їдять продукти тваринного походження.
Чудові булочки до чаю, які готуються на опарі. Їх чудово подавати в будь-який час дня. Причому, навіть на святковому столі вони не загубляться. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!
- Борошно грубого помелу - 250 грам
- Борошно - 50 грам
- Цукор - 50 грам
- Ізюм - 75 грам
- Vegetarianskiy маргарин - 100 грам
- Соеве молоко - 175 мілілітрів
- Вапно - 1 штука(Cedra)
- Пакетик дріжджів - 1 штука
- Вода - За смаком
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Тертий мускатний горіх - 1 Чайна ложка
Розчиніть дріжджі з цукром (25 м) в теплому соєвому молоці, дайте їм трохи постояти, потім змішайте з борошном.
Додайте в тісто спеції, цукор, родзинки, цедру, розтоплений маргарин (75 м), замісіть тісто.
Потім сформуйте з тіста кулю, покладіть його в миску, накрийте і залиште в теплому місці підніматися приблизно на годину-півтора. За цей час воно має піднятися в два рази.
Тим часом підготуйте тісто для прикраси булочок: змішайте борошно з рештою маргарином, розітріть, поступово додаючи воду на око так, щоб вийшло тягуче тісто. Скачайте з нього тонкі ковбаски.
Підійшло тісто розділити на рівні частини, скачайте з них кульки, помістіть їх на деко, застелене пергаментом. Залиште в такому вигляді на півгодини.
Ложку цукру розчиніть у невеликій кількості води, при цьому розігріваючи, але не доводячи до кипіння. Змастіть вийшов сиропом булочки, прикрасьте їх ковбасками з тіста і помістіть в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20 хвилин.