Вегетаріанське вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми приготуємо вегетаріанське домашнє хрустке вівсяне печиво.
Готуємо тісто за допомогою блендера, горішки подрібнюємо, також додаємо в тісто. Ложкою, за допомогою кулінарного мішка або звичайного целофанового пакета відкидають печиво на застелений пергаментом деко. Випікаємо до рум'яного кольору.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вівсяні пластівці - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Fistashki - 60 грам
- Вершкове масло - 5 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сир - 100 грам
- Яйця - 1 штука

Для печива візьмемо сир жирністю 9%, вівсяні пластівці, цукор, яйце і фісташки.

Вівсяні пластівці подрібнити в муку за допомогою блендера.

Фісташки очистити і подрібнити в ступці.

З'єднати цукор, яйце, оливкова олія і сир - перемішати все до однорідного стану.

Потім додати приготовлену вівсяну муку і розпушувач - ще раз все перемішати.

Додати в тісто подрібнені горіхи і добре перемішати.

Застелити пергаментним папером і змастити вершковим маслом.
Потім викласти тісто ложкою або за допомогою кулінарного мішка. Виходить приблизно 15 штук.

Випікати в розігрітій до 180 ºС духовці 15-20 хвилин до рум'яного кольору.