Вегетаріанське буріто
(покроковий рецепт з фото)
Буріто або буррітос - популярне мексиканське блюдо з різною начинкою, найчастіше з м'ясною. А ви додайте в начинку корисну чорну квасолю - і отримаєте смачний варіант вегетаріанського буріто.
Чорна квасоля - несправедливо забутий вид бобових, т. До. Вона корисна і смачна. Боби мають солодкуватий смак з виразним присмаком копченості. У них містяться велика кількість білка, корисних мінералів, вітамінів і амінокислот. Отже, дивіться, як приготувати вегетаріанський буріто, готуйте з користю і задоволенням!
- Тортілья - 2 штуки
- Квасоля чорна - 400 грам
- Помідор черрі - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1/2 штуки (червоний)
- Імбир - 1 штука(1 см)
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Квасоля попередньо замочити в холодній воді на дві години, злийте воду. Відваріть квасоля в холодній воді до готовності, відкиньте на сито. Овочі помийте. Цибуля, корінь імбиру очистіть. У перцю видаліть плодоніжки і насіння.
Цибуля, імбир, перець солодкий і гострий подрібніть. Пасеруйте на розігрітій олії до м'якості протягом 3-4 хвилин.
Додайте чорну квасолю, перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом 3 хвилин.
З помідорів зніміть шкірку, додайте в начинку, розімніть лопаткою, Тушіте 2 хвилини.
Додайте густу сметану, сіль, перемішайте, Тушіте 2 хвилини.
Тортилії згорніть навпіл, зафіксуйте за допомогою фольги і запікайте в духовці протягом 3-4 хвилин при 180 ° С.
Наповніть тортильи начинкою, посипте зеленню і подавайте до столу. Смачного!