Рецепт Веганські омлет фото

Веганські омлет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Овочі
Веганські страви
На сніданок, Швидкий сніданок
Гарячі страви, Омлет

Суворе вегетаріанство - ще не привід відмовляти собі в омлеті на сніданок! Пропоную спробувати рецепт омлету без яєць і молока. Пишний, дуже ситний і нескладний у приготуванні.

Секретний інгредієнт цього рецепта - чорна сіль "кала Намак", вона надає страві характерний "яєчний" смак. Також підійде четвергова чорна сіль. В якості начинки ще можна використовувати гриби і шпинат. Нижче я розповім докладніше, як приготувати веганські омлет.

  • Нутовая борошно - 50 грам
  • Пшеничне борошно - 50 грам
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорна сіль "кала Намак" - 0, 5 чайних ложки
  • Соеве молоко - 150 грам
  • Помідор - 40 грам
  • Червона цибуля - 30 грам
веганські омлет - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти.
веганські омлет - фото крок 2
У великій мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
веганські омлет - фото крок 3
Додайте соєве молоко і добре перемішайте суміш, щоб не залишилося грудочок. Можна використовувати міксер. За консистенцією суміш повинна нагадувати рідку сметану.
веганські омлет - фото крок 4
Наріжте цибулю і томат на маленькі шматочки.
веганські омлет - фото крок 5
Додайте їх в суміш і ще раз перемішайте.
веганські омлет - фото крок 6
Добре розігрійте сковороду на середньому вогні. Вилийте омлет в сковороду, постарайтеся розподілити його рівномірно. Смажте першу сторону без кришки приблизно 3-4 хвилини. Готовність можна визначити по золотистим краях омлету.
веганські омлет - фото крок 7
Акуратно переверніть омлет і обсмажте другу сторону ще 3 хвилини.
веганські омлет - фото крок 8
Викладіть омлет на тарілку, прикрасьте свіжими овочами та зеленню. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти