Ведичні солодощі
(покроковий рецепт з фото)
Все частіше я стала стикатися в кулінарії з ведичних традиціями. Це певні страви, які повинні підкорятися правилам і складатися з продуктів, описаних в Ведах. І я опишу такий рецепт.
Головне тут використовувати тільки вегетаріанські продукти. В іншому раджу просто прочитати, як приготувати ведичні солодощі. Аи зрозумієте, що це точно сподобається вам і вашим дітям. Цукерки виходять корисними і поживними, адже їх роблять із сухофруктів.
- Фінік - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Ізюм - 100 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Арахіс - 50 грам
- Кунжут - 50 грам
Чорнослив, курагу і фініки дрібно наріжте. У фініків попередньо дістаньте кісточки, якщо є.
Тепер сухофрукти, включаючи родзинки, подрібніть в блендері або м'ясорубці.
Арахіс і волоський горіх подрібніть в ступці або кулінарним молоточком.
Горіхи з'єднаєте з сухофруктами і медом. Всі інгредієнти добре перемішайте.
Сформуйте круглі цукерки, обваляйте їх в кунжуті. Солодощі готові! Приємною вам дегустації!