Вечеря на двох
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курки з пастою в чудовому соусі.
Кількість порцій: 2
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Помідори у власному соку - 410 грам
- Маслини - 1/3 склянки (асорті )
- Курячі грудки - 2 штуки
- Кошерна сіль - - За смаком
- Мелений чорний перець - - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка (для смаження курки)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Тертий сир пармезан - - За смаком
- Макарони - 230 грам (готові)
Наріжте цибулю кубиками.
Подрібніть маслини.
У великій сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію.
Додайте цибулю і добре перемішайте, обсмажуйте кілька хвилин.
Подрібніть часник.
Потім, додайте до цибулі.
Тепер додайте банку нарізаних помідорів, разом з соком.
Додайте маслини.
Добре все перемішайте.
Влийте трохи вина.
Тепер, готуйте на повільному вогні і займіться куркою. Зрідка помішуйте.
Посипте курячі грудки сіллю і перцем.
На сковороді розтопіть трохи вершкового масла і додайте трохи оливкового (на середньому вогні).
Покладіть курку в сковороду і обсмажте до коричневого кольору.
Коли курка готова, приступайте до сервіровки, в тарілку покладіть пасту, полейте поверх 3/4 соусу.
Викладіть курячі грудки зверху.
Потім, полийте соусом.
Натріть сир.
Посипте їм блюдо.
Подавайте до столу. Смачного.