Вечеря на двох
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курки з пастою в чудовому соусі.
Кількість порцій: 2
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Помідори у власному соку - 410 грам
- Маслини - 1/3 склянки (асорті )
- Курячі грудки - 2 штуки
- Кошерна сіль - - За смаком
- Мелений чорний перець - - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка (для смаження курки)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Тертий сир пармезан - - За смаком
- Макарони - 230 грам (готові)

Наріжте цибулю кубиками.

Подрібніть маслини.

У великій сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію.

Додайте цибулю і добре перемішайте, обсмажуйте кілька хвилин.

Подрібніть часник.

Потім, додайте до цибулі.

Тепер додайте банку нарізаних помідорів, разом з соком.

Додайте маслини.

Добре все перемішайте.

Влийте трохи вина.

Тепер, готуйте на повільному вогні і займіться куркою. Зрідка помішуйте.

Посипте курячі грудки сіллю і перцем.

На сковороді розтопіть трохи вершкового масла і додайте трохи оливкового (на середньому вогні).

Покладіть курку в сковороду і обсмажте до коричневого кольору.

Коли курка готова, приступайте до сервіровки, в тарілку покладіть пасту, полейте поверх 3/4 соусу.

Викладіть курячі грудки зверху.

Потім, полийте соусом.

Натріть сир.

Посипте їм блюдо.

Подавайте до столу. Смачного.