Ватрушки з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Ватрушки з сиром і зеленню ... Це блюдо викликає ностальгію за дитинством і канікул в селі. Коли ти прокидаєшся вранці, а тебе вже чекає чашка з чаєм і ароматні бабусині ватрушки на столі. Готуємо?
Це домашня ароматна випічка, як в дитинстві. Ваші бабусі пригощали вас ватрушками з сиром і зеленню? Якщо так, вам відразу захочеться їх спекти і згадати дитинство, а якщо немає - спекти їх слід тим більше Я розповім вам, як приготувати ватрушки з сиром і зеленню, а ви швидше поспішайте випробувати цей по-справжньому теплий, сімейний рецепт!
- Борошно - 2 склянки
- Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки(1 в тісто, 1 в начинку + 1 жовток)
- Сир - 200 грам (твердий)
- Сир - 150 грам
- Зелена цибуля - 1/3 пучка
- Кріп - 1/3 пучка
1. На фото інгредієнти, які будуть потрібні нам для приготування здобного дріжджового тіста.
2. Молоко злегка підігрійте, розчиніть в ньому дріжджі.
3. Потім додайте сіль, цукор, яйце і перемішайте до повного розчинення солі та цукру.
4. Всипте борошно. Перемішайте. Додайте розтоплене вершкове масло і вимісити тісто.
5. Тісто має вийти м'яким. Накрийте тісто рушником і приберіть в тепле місце на півтори-дві години.
6. А ці інгредієнти нам буде потрібно для приготування начинки. І + 1 жовток для змазування ватрушек.
7. Сир натираємо на тертці, зелень моєму, обсушуємо і подрібнюємо.
8. Змішуємо сир, 1 яйце, натертий сир і зелень. Все солимо, перчимо і перемішуємо до отримання однорідної маси.
9. Коли тісто підійде, ділимо його на 10 рівних частин. Скачує кожну частину тесту в кульку і викладаємо на деко. Ми залишаємо хвилин на 15-20 підійти.
10. Потім склянкою робимо поглиблення в кульках і викладаємо в них начинку.
11. Збиваємо жовток, змащуємо бортики наших ватрушок.
12. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин. Ватрушки можна їсти відразу прямо з печі. Смачного!