Рецепт Варення з замороженої червоної смородини фото

Варення з замороженої червоної смородини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Смородина , Червона смородина
На сніданок
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варення можна зварити не тільки в сезон ягід і фруктів, але і взимку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати варення з замороженої червоної смородини - дуже солодке, красиве і таке ж смачне!

Опис приготування:

Варення, приготоване за цим рецептом, не призначене для тривалого зберігання, але, повірте, цього і не знадобиться! Варення набуває неймовірний колір і аромат під час приготування, а його смак нічим не гірше класичного варення зі свіжих ягід. Зберігати таке варення бажано не більше 1, 5 тижнів, щоб воно не втратило свої корисні властивості.

  • Червона смородина - 500 грам
  • Цукровий пісок - 500 грам
варення з замороженої червоної смородини - фото крок 1
1. Разморозьте ягоди смородини і переберіть. Пересипьте смородину в каструлю і додайте цукор.
варення з замороженої червоної смородини - фото крок 2
2. Залиште смородину з цукром на 30 хвилин, щоб ягоди пустили сік. Проваріть варення протягом 10 хвилин на помірному вогні і зніміть з вогню.
варення з замороженої червоної смородини - фото крок 3
3. Повністю остудіть варення і перелийте в банку. Зберігати варення необхідно в холодильнику не більше 1-1, 5 тижнів. Смачного!

Схожі рецепти