Варення з персиків густе
(покроковий рецепт з фото)
Варення з персиків - моє найулюбленіше. Нічого не можу з собою зробити, дуже вже я люблю ці чудові фрукти. Приготування такого варення не відніме багато часу, а результат чудовий!
Це простий рецепт, як приготувати варення з персиків густе. Я зберігаю варення в холодильнику, так як в нашій родині воно дуже швидко знищується, вже дуже ми його любимо. Сподіваюся, і вам сподобається! А якщо у вас немає мультиварки, то ви без проблем можете приготувати таке варення в каструлі з товстим дном. Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Персики - 2 кілограма (з кісточками)
- Цукор - 700 грам
- Пектин - 1 штука (пачка)

Помийте персики, зніміть з них шкірку. Для цього ненадовго опустіть їх в окріп. Видаліть кісточки, поріжте фрукти дрібними часточками, викладіть їх в чашу мультиварки.

Додайте цукор з пектином, перемішайте. Увімкніть режим «Варення» на 30 хвилин.

Через 7-10 хвилин зніміть піну.

Після звукового сигналу варення розкладіть по стерилізованим банкам і закатати кришками. Вихід - 2л. Зберігайте в прохолодному місці. Смачного!