Варення з кабачків з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий рецепт приготування варення з кабачків з бананом. Не самий стандартний варіант варення, але якщо приготувати його правильно, вам дуже сподобається.
Щоб приготувати смачне варення з кабачків з бананом, потрібно слідувати інструкціям:
1. В першу чергу моєму кабачки, нарізаємо їх кубиками на дрібні шматочки. Попередньо очищаємо кабачки від насіння.
2. Ми залишаємо кабачки постояти в холодній воді на півгодини.
3. Змішуємо банани з цукром. Розмішуємо міксером суміш. Заливаємо в неї воду і перемішуємо. Заливаємо суміш в каструлю, варимо сироп протягом 15 хвилин.
4. Засипаємо в каструлю кабачки. Варимо варення протягом 15-20 хвилин.
5. Поки суміш вариться, будемо її помішувати, щоб не пригорає.
6. В цей же час обшпарюємо банки окропом, стерилізуємо кришки.
7. Коли варення буде готове, розливаємо його по банкам. Банки закочує і залишаємо зберігатися в прохолодному місці.
8. Коли варення охолоне, можна подавати його до столу. Найсмачніше воно з чаєм, з млинцями.
- Кабачки - 1 кілограм
- Банан - 2 штуки
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 1 Склянка
1. В першу чергу моєму кабачки, нарізаємо їх кубиками на дрібні шматочки. Попередньо очищаємо кабачки від насіння.
2. Ми залишаємо кабачки постояти в холодній воді на півгодини.
3. Змішуємо банани з цукром. Розмішуємо міксером суміш. Заливаємо в неї воду і перемішуємо. Заливаємо суміш в каструлю, варимо сироп протягом 15 хвилин.
4. Засипаємо в каструлю кабачки. Варимо варення протягом 15-20 хвилин.
5. Поки суміш вариться, будемо її помішувати, щоб не пригорає.
6. В цей же час обшпарюємо банки окропом, стерилізуємо кришки.
7. Коли варення буде готове, розливаємо його по банкам. Банки закочує і залишаємо зберігатися в прохолодному місці.
8. Коли варення охолоне, можна подавати його до столу. Найсмачніше воно з чаєм, з млинцями.