Рецепт Варення з кабачків з бананом фото

Варення з кабачків з бананом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це дуже простий рецепт приготування варення з кабачків з бананом. Не самий стандартний варіант варення, але якщо приготувати його правильно, вам дуже сподобається.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачне варення з кабачків з бананом, потрібно слідувати інструкціям:

1. В першу чергу моєму кабачки, нарізаємо їх кубиками на дрібні шматочки. Попередньо очищаємо кабачки від насіння.

2. Ми залишаємо кабачки постояти в холодній воді на півгодини.

3. Змішуємо банани з цукром. Розмішуємо міксером суміш. Заливаємо в неї воду і перемішуємо. Заливаємо суміш в каструлю, варимо сироп протягом 15 хвилин.

4. Засипаємо в каструлю кабачки. Варимо варення протягом 15-20 хвилин.

5. Поки суміш вариться, будемо її помішувати, щоб не пригорає.

6. В цей же час обшпарюємо банки окропом, стерилізуємо кришки.

7. Коли варення буде готове, розливаємо його по банкам. Банки закочує і залишаємо зберігатися в прохолодному місці.

8. Коли варення охолоне, можна подавати його до столу. Найсмачніше воно з чаєм, з млинцями.


  • Кабачки - 1 кілограм
  • Банан - 2 штуки
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 1 Склянка
Щоб приготувати смачне варення з кабачків з бананом, потрібно слідувати інструкціям:

1. В першу чергу моєму кабачки, нарізаємо їх кубиками на дрібні шматочки. Попередньо очищаємо кабачки від насіння.

2. Ми залишаємо кабачки постояти в холодній воді на півгодини.

3. Змішуємо банани з цукром. Розмішуємо міксером суміш. Заливаємо в неї воду і перемішуємо. Заливаємо суміш в каструлю, варимо сироп протягом 15 хвилин.

4. Засипаємо в каструлю кабачки. Варимо варення протягом 15-20 хвилин.

5. Поки суміш вариться, будемо її помішувати, щоб не пригорає.

6. В цей же час обшпарюємо банки окропом, стерилізуємо кришки.

7. Коли варення буде готове, розливаємо його по банкам. Банки закочує і залишаємо зберігатися в прохолодному місці.

8. Коли варення охолоне, можна подавати його до столу. Найсмачніше воно з чаєм, з млинцями.

Схожі рецепти