Рецепт Варення з груш і яблук фото

Варення з груш і яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Груша
На полуденок
Заготовки, Варення

Краса цього варення в тому, що його можна приготувати в будь-який час року, - яблука і груші є завжди.

Так що якщо Вам захотілося чогось смачного солодкого до чаю, - заходите і дивіться, як приготувати це ароматне варення.

Непогано буде додати в варення при варінні нарізані горішки або в самому кінці шматочки шоколаду, - вийде абсолютно новий, неповторний смак!

  • Груші - 500 грам
  • Яблука - 500 грам
  • Цукор - 350 грам
  • Ванілін - 20 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Обкладинка - 1/4 штуки (паличка)
варення з груш і яблук - фото крок 1
1. Яблука наріжте часточками. Якщо ви плануєте подрібнити варення до стану пюре, то краще яблука і груші почистити. Я не робила цього, т.К. Люблю відчувати саме скибочки.
варення з груш і яблук - фото крок 2
2. Груші наріжте часточками.
варення з груш і яблук - фото крок 3
3. Покладіть в каструлю, додайте сік лимона, цукор і ванільний цукор.
варення з груш і яблук - фото крок 4
4. Додайте корицю.
варення з груш і яблук - фото крок 5
5. Дочекайтеся поки яблука пустять сік.
варення з груш і яблук - фото крок 6
6. Доведіть до кипіння і варіть близько 20 хвилин. За бажанням можна подрібнити варення до однорідного стану за допомогою блендера.
варення з груш і яблук - фото крок 7
7. Розкладіть варення по стерилізованим банкам.
варення з груш і яблук - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти