Рецепт Вареники з картоплею пісні фото

Вареники з картоплею пісні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Вареники

Пригадуються мені дуже смачні вареники моєї бабусі. Вона робила їх дуже багато, з різними начинками, вистачало на велику кількість людей. Розповім, як приготувати вареники з картоплею пісні.

Пісний рецепт приготування має на увазі використання тільки води або картопляного бульйону, рослинного масла замість вершкового і ніяких яєць. Можна зробити тільки картопляну начинку, а можна додати обсмажену цибулю, гриби, зелень. До столу вареники подають гарячими, а якщо зробили дуже багато, то краще заморозити їх і відварити безпосередньо перед подачею.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Борошно - 400 грам
  • Гаряча вода - 240 грам
вареники з картоплею пісні - фото крок 1
1. Очистіть картоплю від шкірки, потім вимийте і наріжте невеликими шматочками. Відваріть до готовності і розімніть вилкою, додайте сіль і трохи соняшникової олії, перемішайте.
вареники з картоплею пісні - фото крок 2
2. У миску налийте воду, доведіть її до кипіння і додайте сіль, потім - 120 грам борошна, енергійно перемішайте ложкою, потім порційно підсипати борошно, що залишилося. Замісити тісто і оберніть плівкою, залиште на 10 хвилин. Розділіть його на частини і скрутіть ковбаску, потім наріжте її шматочками.
вареники з картоплею пісні - фото крок 3
3. Кожен шматочок розкачайте тонко. Виконайте те ж саме з рештою частинами тесту.
вареники з картоплею пісні - фото крок 4
4. Викладіть по чайній ложці картопляної начинки на кожен кружечок з тіста.
вареники з картоплею пісні - фото крок 5
5. Змастіть краї водою і щільно защипніть їх, щоб начинка не випала в процесі варіння.
вареники з картоплею пісні - фото крок 6
6. Красиво загорніть краю в косичку або можете залишити як є, це не принципіально.
вареники з картоплею пісні - фото крок 7
7. Відваріть вареники в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин після того, як вони спливли. Викладіть в миску і додайте краплю рослинного масла, подавайте відразу.

Схожі рецепти