Пісні вареники
(покроковий рецепт з фото)
Робити що пельмені, що вареники - процес не найшвидший. Але що поробиш, коли це улюблене блюдо? Готувати і знову готувати. Я ж вам допоможу і дам поради, яким користуюся сама.
Отже, як приготувати пісні вареники, ви дізнаєтеся з цього покрокового рецепта. В результаті у вас вийде ніжне, ситне і дуже смачна страва. Його сміливо можна назвати традиційно російським. Тому у кожного повинен бути цей рецепт. Почнемо!
- Борошно - 700 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Картопля - 600 грам
- Петрушка і кріп - 1 пучок
- Вода - 400 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
Відваріть картоплю. Воду залиште для самих вареників. Важливо: НЕ соліть його. Коли вже звариться, потолчете картопля і додасте сіль і перець за смаком.
Зелень наріжте дрібно, додайте її до картоплі.
Тепер настав час для тесту. Борошно змішайте з сіллю. У борошно додайте кип'ячену воду (з-під вареної картоплі). Замішайте і залиште "відпочити" хвилини 20.
Розкачайте тісто. Зробіть за допомогою форми або склянки заготовки для вареників.
Викладіть в центр кожного гуртка картопляну начинку, гарненько заліпити краю. Кращим способом вважаю - за допомогою вилки.
Варіть пісні вареники у великій кількості води. І тоді ви відчуєте всі смакові якості і аромат цієї страви. При подачі можна прикрасити кропом і зеленою цибулею.