Пісні вареники з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю вареники, причому з будь-якою начинкою. І ніколи домашні не зрівняються з магазинними! Особливо з тими, які продаються в заморожуванні. Краще навчитися робити самим, адже це не дуже складно.
Якщо ви дотримуєтеся посту, то для вас буде важливо знати різні рецепти страв, які будуть підходити для їжі в цей час. Наприклад, я вам розповім, як приготувати пісні вареники з грибами. Інгредієнтів потрібно трохи, та й сама приготування буде простий. Обов'язково візьміть на замітку цей рецепт.
- Борошно - 400 грам
- Печериці - 600 грам
- Тепла вода - 1 Склянка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 7 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
Спочатку зробіть тісто. Для цього борошно просійте в миску. Потім додайте 1 немає. Ложку солі і влийте воду. Місіть тісто, поки воно не перестане приставати до рук. Зробіть з нього колобок, залиште його на півгодини під рушником в теплому місці.
У цей час приготуйте начинку. Лук почистіть і наріжте на невеликі кубики. Гриби наріжте на пластинки, кожну з яких потім розріжте ще навпіл.
В 5-ти ст. Ложках олії почніть смажити цибулю. Потім додайте до нього гриби і смажте стільки, щоб випарувався весь сік з печериць. Помішуйте і посоліть начинку.
Тісто, що підійшло скрутіть в "ковбаску", наріжте його на млинці. Кожен розкачати. В середину викладайте начинку, формуйте вареник зручним для вас способом.
Залишається лише зварити страву. Закип'ятіть воду в каструлі, закиньте в неї вареники. Готуйте 4 хвилини, а потім дістаньте шумівкою, щоб стекла вода. Подавайте в теплому вигляді з улюбленим соусом.