Вареники вегетаріанські
(покроковий рецепт з фото)
Вареники можуть бути і вегетаріанськими, але при цьому не менш смачними, ніж звичайні. Переконатися в цьому вам допоможе рецепт приготування вареників вегетаріанських. Спробуйте!
Насправді такі вегетаріанські вареники можна робити з чим завгодно, а тісто виходить просто універсальним. Для приготування вареників вегетаріанських нам знадобиться відварити картоплю, обсмажити цибулю - це і буде наша начинка. Подавати готові вареники можна з вегетаріанським майонезом. Не забувайте, що з начинками завжди можна експериментувати!
- Картопля - 4 штуки (відварна)
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка (для начинки)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - - За смаком
Спочатку зробіть з вареної картоплі пюер. Потім змішайте пюре з обсмаженою цибулею. Якщо потрібно, приправити сіллю.
Тепер займемося тестом: сіль і соду розчиніть у воді, поступово додайте борошно, поки не замісити тісто потрібної консистенції.
Тісто має бути пластичним, але щільним.
Розкачайте тісто, наробіть кружечків, і тепер починаємо ліпити вареники, не забуваючи викладати картопляну начинку в центр кожного кружечка тесту.
Вареники можна відразу відварити в окропі, а можна відправити в морозилку і залишити на потім.
Ось такі гарні вареники вегетаріанські виходять. Смачного!