Варена куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
Курячі грудки можна готувати по-різному, особливим попитом користується варене м'ясо, адже воно виходить дієтичним. Пропоную зварити курочку в молоці, вона виходить дуже-дуже ніжною і смачною!
Перед вами - простий рецепт приготування вареної курячої грудки. Курячі грудки натираємо сіллю і спеціями, опускаємо в кипляче молоко і варимо поки знову не закипить. Знімаємо з вогню, вкутуємо каструльку рушником і чекаємо 1 час. По закінченню часу виймаємо грудки і даємо їм охолонути. На стіл подаємо, нарізавши курочку тонкими скибочками. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Молоко - 1 літр
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Курячі грудки промийте та висушіть. Присипте сумішшю солі і спецій. Ми залишаємо їх на 15 хвилин.
Кип'ятимо в каструлі молоко, опускаємо в нього грудки. Знову доводимо до кипіння і знімаємо каструлю з вогню.
Накриваємо каструлю кришкою, вкутуємо рушниками і залишаємо на 1 час томиться.
Дістаємо курячі грудки з каструлю і охолоджуємо.
Робимо красиву нарізочку і подаємо до столу. Смачного!