Рецепт Ванільно-карамельний «домовик» фото

Ванільно-карамельний «домовик»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Є багато варіантів приготування цього популярного шоколадного пирога. Я пропоную поєднати в 1 десерті все найсмачніше: шоколад, ваніль і карамель. Приступимо?

Опис приготування:

«Брауні» можна урізноманітнити кокосовою стружкою, ваніллю, карамеллю і не тільки. Подають пиріг тільки після охолодження, так у нього більш насичений смак. Ви можете контролювати текстуру пирога, якщо хочете, щоб він вийшов сухий, тримайте його трохи довше в духовці, але мені подобається «мокрий» пиріг.

  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Карамельно-ванільний соус - 3/4 склянки
  • Чорний шоколад - 240 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 115 грам
ванільно-карамельний
1. Гарненько розігрійте карамельно-ванільний соус, надішліть до нього шоколад.
ванільно-карамельний
2. Перемішайте лопаткою до повного розчинення шоколаду.
ванільно-карамельний
3. Остудіть шоколадну масу до кімнатної температури, потім введіть по одному курячі яйця, кожен раз збивайте міксером.
ванільно-карамельний
4. Введіть борошно.
ванільно-карамельний
5. Форму для випічки змастіть рослинною олією і посипте цукром. Викладіть тісто і розрівняйте лопаткою.
ванільно-карамельний
6. Випікайте пиріг протягом 10-15 хвилин при 175 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти