Ванільно-карамельний «домовик»
(покроковий рецепт з фото)
Є багато варіантів приготування цього популярного шоколадного пирога. Я пропоную поєднати в 1 десерті все найсмачніше: шоколад, ваніль і карамель. Приступимо?
«Брауні» можна урізноманітнити кокосовою стружкою, ваніллю, карамеллю і не тільки. Подають пиріг тільки після охолодження, так у нього більш насичений смак. Ви можете контролювати текстуру пирога, якщо хочете, щоб він вийшов сухий, тримайте його трохи довше в духовці, але мені подобається «мокрий» пиріг.
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Карамельно-ванільний соус - 3/4 склянки
- Чорний шоколад - 240 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 115 грам
1. Гарненько розігрійте карамельно-ванільний соус, надішліть до нього шоколад.
2. Перемішайте лопаткою до повного розчинення шоколаду.
3. Остудіть шоколадну масу до кімнатної температури, потім введіть по одному курячі яйця, кожен раз збивайте міксером.
4. Введіть борошно.
5. Форму для випічки змастіть рослинною олією і посипте цукром. Викладіть тісто і розрівняйте лопаткою.
6. Випікайте пиріг протягом 10-15 хвилин при 175 градусах. Приємного чаювання!