Рецепт Ванільний чізкейк фото

Ванільний чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Спеції , Прянощі , Приправи , Ванілін
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Чізкейк зазвичай робиться з вершковим сиром, я додаю в ванільний чізкейк сири Рікотта і Філадельфія. А для ванільного смаку використовую цілий стручок ванілі. Спробуйте.

Опис приготування:

Ванільний чізкейк дуже ніжний і смачний. Вам сподобається його особливий ванільний смак. Подавайте його з гарячим чаєм, кава. Моя подруга готує його до дівочим посиденьок, він непогано йде з креязикам лікером. Також ванільний чізкейк дуже подобається дітям. Його особливий сирний крем, з двох видів сиру, тане в роті! Насолоджуйтесь чаюванням і розкажіть рецепт ванільного чизкейка вашим друзям.

  • Борошно - 100-150 грам
  • Мелена кориця - 1 щіпка
  • Мелений мускатний горіх - 1 щіпка
  • Цукор - 200-250 грам
  • Вершкове масло - 80-100 грам
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Лісові горіхи - 50 грам
  • Абрикосовий джем - 80-100 мілілітрів
  • Стручок ванілі - 1 штука
  • Сир Філадельфія - 250 грам
  • Сир Рікотта - 500 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
ванільний чізкейк - фото крок 1
Обсмажте лісові горіхи. Подрібніть їх. Розтопити вершкове масло. Змішайте в чашці борошно, ванілін, 50-80 грам цукру, розтоплене вершкове масло і подрібнені горіхи. Замісити тісто.
ванільний чізкейк - фото крок 2
Вилийте тісто у форму для випікання, покриту пекарської папером. Випікайте основу для чізкейку 30 хвилин при температурі 180 градусів.
ванільний чізкейк - фото крок 3
Через 20 хвилин після випікання, дістаньте основу, залийте її абрикосовим джемом і поставте назад в духовку ще на 10 хвилин. Зменшіть вогонь до 150 градусів.
ванільний чізкейк - фото крок 4
Розріжте стручок ванілі уздовж, дістаньте боби і подрібніть їх.
ванільний чізкейк - фото крок 5
Смешайтй сири Рікотту Філадельфія, лимонний сік і 70 грам цукру.
ванільний чізкейк - фото крок 6
Потім збийте яйця з цукром, що залишився.
ванільний чізкейк - фото крок 7
Перемішайте збиті з цукром яйця зі змішаними сирами.
ванільний чізкейк - фото крок 8
Таким чином у нас вийшов крем, який ми викладаємо зверху запеченої основи.
ванільний чізкейк - фото крок 9
Поставте ваш ванільний чізкейк в холодильник на 3 годину. В кращому випадку, на ніч. Після подавайте до чаю і до кави. Смачного!

Схожі рецепти