Ванільний чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Чізкейк зазвичай робиться з вершковим сиром, я додаю в ванільний чізкейк сири Рікотта і Філадельфія. А для ванільного смаку використовую цілий стручок ванілі. Спробуйте.
Ванільний чізкейк дуже ніжний і смачний. Вам сподобається його особливий ванільний смак. Подавайте його з гарячим чаєм, кава. Моя подруга готує його до дівочим посиденьок, він непогано йде з креязикам лікером. Також ванільний чізкейк дуже подобається дітям. Його особливий сирний крем, з двох видів сиру, тане в роті! Насолоджуйтесь чаюванням і розкажіть рецепт ванільного чизкейка вашим друзям.
- Борошно - 100-150 грам
- Мелена кориця - 1 щіпка
- Мелений мускатний горіх - 1 щіпка
- Цукор - 200-250 грам
- Вершкове масло - 80-100 грам
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Лісові горіхи - 50 грам
- Абрикосовий джем - 80-100 мілілітрів
- Стручок ванілі - 1 штука
- Сир Філадельфія - 250 грам
- Сир Рікотта - 500 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
Обсмажте лісові горіхи. Подрібніть їх. Розтопити вершкове масло. Змішайте в чашці борошно, ванілін, 50-80 грам цукру, розтоплене вершкове масло і подрібнені горіхи. Замісити тісто.
Вилийте тісто у форму для випікання, покриту пекарської папером. Випікайте основу для чізкейку 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Через 20 хвилин після випікання, дістаньте основу, залийте її абрикосовим джемом і поставте назад в духовку ще на 10 хвилин. Зменшіть вогонь до 150 градусів.
Розріжте стручок ванілі уздовж, дістаньте боби і подрібніть їх.
Смешайтй сири Рікотту Філадельфія, лимонний сік і 70 грам цукру.
Потім збийте яйця з цукром, що залишився.
Перемішайте збиті з цукром яйця зі змішаними сирами.
Таким чином у нас вийшов крем, який ми викладаємо зверху запеченої основи.
Поставте ваш ванільний чізкейк в холодильник на 3 годину. В кращому випадку, на ніч. Після подавайте до чаю і до кави. Смачного!