Рецепт Вафлі в вафельниці (рецепт зі згущеним молоком) фото

Вафлі в вафельниці (рецепт зі згущеним молоком)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Згущене молоко
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Вафлі

Чи пам'ятаєте ви домашні вафлі? Моя мама в дитинстві робила такі дуже часто з начинкою зі згущеного молока або варення. Сьогодні розповім, як приготувати вафлі в вафельниці (рецепт зі згущеним молоком).

Для приготування вам буде потрібно вафельница, думаю, у багатьох збереглася така. Скрутіть вафлі в трубочку відразу після обсмажуючи, інакше вони потім тверднуть. Після охолодження начините готові трубочки кремом, згущеним молоком або будь-який інший начинкою. Відмінний десерт для дітей і дорослих.

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 400 грам (по 200 г для вафель і для крему)
  • Есенція ванілі - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершковий лікер - 2 чайних ложки (по 1 немає. L. Для вафель і для згущеного молока)
  • Згущене молоко - 900 грам
  • Цукор - 200 грам
1
Відваріть згущене молоко в киплячій воді протягом 2-3 годин, потім остудіть в холодній воді.
2
Розтопіть 200 г вершкового масла, в іншій мисці змішайте курячі яйця з цукровим піском.
3
Додайте яєчну суміш до розтопленого масла, потім просійте борошно і додайте розпушувач, влийте ванільну есенцію, лікер, перемішайте.
4
Розігрійте вафельницу, в центр викладіть столову ложку тесту і закрийте вафельницу, потім відкрийте вафельницу і зніміть млинець.
5
Поверніть пласт в трубочку і відкладіть в сторону, виконайте те ж саме з рештою тестом.
6
Змішайте варене згущене молоко з вершковим маслом, начините отриманою сумішшю трубочки, залиште на деякий час, а потім подавайте.

Схожі рецепти