Вафлі в вафельниці хрусткі
(покроковий рецепт з фото)
Я пам'ятаю вафельниці з дитинства. Коли мама робила в них десерт, то запах розносився по всій квартирі. Зараз вже з'явилися нові види цього приладу, і я прикупила собі такий. Ділюся рецептом вафель.
Існує багато рецептів того, як приготувати вафлі в вафельниці хрусткі. Тісто для них роблять різноманітне, але я з вами поділюся таким, з якого випічка виходить тонкої. Таку можна легко закрутити в трубочку і наповнити начинкою за вашим бажанням, наприклад, вареним згущеним молоком. Вийде смачно.
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

Яйця збийте в легку піну в мисці. Потім додайте цукор і розітріть суміш до розчинення цукру.

Масло розтопіть і остудіть. Додайте його до яєчної суміші разом з борошном. Замішайте тісто.

Розігрійте вафельницу і змастіть її рослинним маслом. На середину влийте одну столову ложку тесту.

Закрийте прилад і випікайте 2 хвилини. Потім зніміть випічку лопаткою і скрутіть в трубочку відразу, поки не охолола. Приємною дегустації!