Рецепт Вафлі товсті фото

Вафлі товсті
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Яйця , Бекон
Пісні страви , Веганські страви
На сніданок
Випічка , Вафлі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Оригінальні американські вафлі стануть ситним і смачним блюдом на сніданок: ніжні, але пишні, з легким ванільним ароматом і солоним присмаком бекону. Їх можна подавати з чим завгодно! Спробуйте!

Опис приготування:

У ванільні вафлі за бажанням можна додати не тільки бекон, але і подрібнені горішки або фрукти. Для приготування товстих вафель потрібна спеціальна вафельница як на бельгійські вафлі, щоб вони дійсно вийшли товстими. Готові вафлі прекрасно поєднуються з морозивом або ягодами.

Дивіться, як приготувати вафлі товсті для ситного сніданку.

  • Вершкове масло - 300 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 325 грам
  • Екстракт ванілі - 3 грами
  • Тепла вода - 240 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Розпушувач - 20 грам
  • Бекон - 60 грам
вафлі товсті - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
вафлі товсті - фото крок 2
Вершкове масло розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
вафлі товсті - фото крок 3
Збийте яйця міксером.
вафлі товсті - фото крок 4
Влийте розтоплене масло в яйця.
вафлі товсті - фото крок 5
Додайте цукор (можна коричневий, а можна навіть цукрову пудру).
вафлі товсті - фото крок 6
Гарненько перемішайте, додайте ванільний екстракт і теплу воду.
вафлі товсті - фото крок 7
Окремо змішайте борошно і розпушувач.
вафлі товсті - фото крок 8
Борошняну суміш додайте до рідкої.
вафлі товсті - фото крок 9
Гарненько збийте, тісто має бути досить густим.
вафлі товсті - фото крок 10
Бекон поріжте дуже дрібно і обсмажте до рум'яного кольору.
вафлі товсті - фото крок 11
Додайте бекон в тісто і перемішайте.
вафлі товсті - фото крок 12
Готове тісто можете зберігати в холодильнику кілька днів.
вафлі товсті - фото крок 13
Смажте вафлі в вафельниці по 3 хвилини, щоб колір був золотистим і рум'яним.
вафлі товсті - фото крок 14
Подавати готові товсті вафлі можете як з солодкими наповнювачами (звичайно, без бекону в тесті), так і з сиром або зеленню. Смачного!

Схожі рецепти