Рецепт Вафлі «Лакомка» фото

Вафлі «Лакомка»
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Тісто
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок
Випічка, Вафлі

Практично всі пробували ці вафлі. Особисто мені вони нагадують веселе і безтурботне дитинство. Давайте ж згадаємо їх смак і дізнаємося, як приготувати вафлі "ласунка" .

Вафлі "лакомка" дуже ніжні і смачні, тому вам варто спробувати хоч раз приготувати їх на сніданок.

1. Для початку збийте яйця і цукор за допомогою міксера. Збивайте до тих пір, поки не з'явиться піна. Але не варто збивати їх довше 2-х хвилин.

2. Додайте в суміш крохмаль і сметану. На цей раз скористайтеся ложкою, перемішайте інгредієнти за допомогою неї. Суміш повинна вийти дуже ніжною.

3. Розігрійте вафельницу, виливайте в форму наше тісто тонким шаром (приблизно 2-3 ст. Ложки). Притисніть зверху, випікайте близько 1-2 хвилини (в залежності від моделі вафельниці). Дістаньте вафлю, і, поки вона ще гаряча, поверніть її в трубочку.

Вафлі "лакомка" готові, смачного!

  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки (кукурудзяний)
  • Цукор - 70 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Яйця - 4 штуки
Вафлі "лакомка" дуже ніжні і смачні, тому вам варто спробувати хоч раз приготувати їх на сніданок.

1. Для початку збийте яйця і цукор за допомогою міксера. Збивайте до тих пір, поки не з'явиться піна. Але не варто збивати їх довше 2-х хвилин.

2. Додайте в суміш крохмаль і сметану. На цей раз скористайтеся ложкою, перемішайте інгредієнти за допомогою неї. Суміш повинна вийти дуже ніжною.

3. Розігрійте вафельницу, виливайте в форму наше тісто тонким шаром (приблизно 2-3 ст. Ложки). Притисніть зверху, випікайте близько 1-2 хвилини (в залежності від моделі вафельниці). Дістаньте вафлю, і, поки вона ще гаряча, поверніть її в трубочку.

Вафлі "лакомка" готові, смачного!

Схожі рецепти