Вафлі «Лакомка»
(покроковий рецепт з фото)
Практично всі пробували ці вафлі. Особисто мені вони нагадують веселе і безтурботне дитинство. Давайте ж згадаємо їх смак і дізнаємося, як приготувати вафлі "ласунка" .
Вафлі "лакомка" дуже ніжні і смачні, тому вам варто спробувати хоч раз приготувати їх на сніданок.
1. Для початку збийте яйця і цукор за допомогою міксера. Збивайте до тих пір, поки не з'явиться піна. Але не варто збивати їх довше 2-х хвилин.
2. Додайте в суміш крохмаль і сметану. На цей раз скористайтеся ложкою, перемішайте інгредієнти за допомогою неї. Суміш повинна вийти дуже ніжною.
3. Розігрійте вафельницу, виливайте в форму наше тісто тонким шаром (приблизно 2-3 ст. Ложки). Притисніть зверху, випікайте близько 1-2 хвилини (в залежності від моделі вафельниці). Дістаньте вафлю, і, поки вона ще гаряча, поверніть її в трубочку.
Вафлі "лакомка" готові, смачного!
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки (кукурудзяний)
- Цукор - 70 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Яйця - 4 штуки
1. Для початку збийте яйця і цукор за допомогою міксера. Збивайте до тих пір, поки не з'явиться піна. Але не варто збивати їх довше 2-х хвилин.
2. Додайте в суміш крохмаль і сметану. На цей раз скористайтеся ложкою, перемішайте інгредієнти за допомогою неї. Суміш повинна вийти дуже ніжною.
3. Розігрійте вафельницу, виливайте в форму наше тісто тонким шаром (приблизно 2-3 ст. Ложки). Притисніть зверху, випікайте близько 1-2 хвилини (в залежності від моделі вафельниці). Дістаньте вафлю, і, поки вона ще гаряча, поверніть її в трубочку.
Вафлі "лакомка" готові, смачного!