Печиво «Лакомка»
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт - паличка-виручалочка для господині, у якій мінімальний набір продуктів і максимальну бажання спекти щось смачне.
Смачне розсипчасте ароматне печиво для справжніх ласунів. Приготувати таке печиво можна дуже швидко і з набору простих інгредієнтів. Рецепт приготування печива "ласунка" простий і під силу навіть починає господині. Так що не лінуйтеся і порадуйте своїх близьких смачною домашньою випічкою. Розповідаю, як приготувати печиво "ласунка" .
1. Розм'якшений маргарин змішуємо з яйцями і цукром. Додаємо корицю або ванільний цукор.
2. Додаємо майонез, крохмаль і соду. Розмішуємо в однорідну масу.
3. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно повинно бути досить густим.
4. Посипаємо стіл борошном і розгортаємо тестів пласт, товщиною 0, 5 см.
5. Фігурними формочками або звичайним склянкою вирізаємо печива.
6. Викладаємо печива на деко, застелене пергаментом і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.
Готове печиво можна посипати цукровою пудрою, хоча воно і так досить солодке. Можна склеювати між собою печеньки за допомогою густого варення. Фантазуйте і дійте
- Масло або маргарин - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 200 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 - 2, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка (без верху)
- Ванільний цукор або кориця - 1 Чайна ложка
1. Розм'якшений маргарин змішуємо з яйцями і цукром. Додаємо корицю або ванільний цукор.
2. Додаємо майонез, крохмаль і соду. Розмішуємо в однорідну масу.
3. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно повинно бути досить густим.
4. Посипаємо стіл борошном і розгортаємо тестів пласт, товщиною 0, 5 см.
5. Фігурними формочками або звичайним склянкою вирізаємо печива.
6. Викладаємо печива на деко, застелене пергаментом і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.
Готове печиво можна посипати цукровою пудрою, хоча воно і так досить солодке. Можна склеювати між собою печеньки за допомогою густого варення. Фантазуйте і дійте