Рецепт Печиво «Лакомка» фото

Печиво «Лакомка»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень
Випічка, Печиво

Цей рецепт - паличка-виручалочка для господині, у якій мінімальний набір продуктів і максимальну бажання спекти щось смачне.

Смачне розсипчасте ароматне печиво для справжніх ласунів. Приготувати таке печиво можна дуже швидко і з набору простих інгредієнтів. Рецепт приготування печива "ласунка" простий і під силу навіть починає господині. Так що не лінуйтеся і порадуйте своїх близьких смачною домашньою випічкою. Розповідаю, як приготувати печиво "ласунка" .

1. Розм'якшений маргарин змішуємо з яйцями і цукром. Додаємо корицю або ванільний цукор.

2. Додаємо майонез, крохмаль і соду. Розмішуємо в однорідну масу.

3. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно повинно бути досить густим.

4. Посипаємо стіл борошном і розгортаємо тестів пласт, товщиною 0, 5 см.

5. Фігурними формочками або звичайним склянкою вирізаємо печива.

6. Викладаємо печива на деко, застелене пергаментом і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.

Готове печиво можна посипати цукровою пудрою, хоча воно і так досить солодке. Можна склеювати між собою печеньки за допомогою густого варення. Фантазуйте і дійте

  • Масло або маргарин - 200 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 - 2, 5 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка (без верху)
  • Ванільний цукор або кориця - 1 Чайна ложка
Смачне розсипчасте ароматне печиво для справжніх ласунів. Приготувати таке печиво можна дуже швидко і з набору простих інгредієнтів. Рецепт приготування печива "ласунка" простий і під силу навіть починає господині. Так що не лінуйтеся і порадуйте своїх близьких смачною домашньою випічкою. Розповідаю, як приготувати печиво "ласунка" .

1. Розм'якшений маргарин змішуємо з яйцями і цукром. Додаємо корицю або ванільний цукор.

2. Додаємо майонез, крохмаль і соду. Розмішуємо в однорідну масу.

3. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно повинно бути досить густим.

4. Посипаємо стіл борошном і розгортаємо тестів пласт, товщиною 0, 5 см.

5. Фігурними формочками або звичайним склянкою вирізаємо печива.

6. Викладаємо печива на деко, застелене пергаментом і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.

Готове печиво можна посипати цукровою пудрою, хоча воно і так досить солодке. Можна склеювати між собою печеньки за допомогою густого варення. Фантазуйте і дійте

Схожі рецепти