Тушкована картопля з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Просте і смачне блюдо, яке просто ідеально підійде для всіх членів сім'ї - тушкована картопля з курячим філе. Відмінна ідея для ситного обіду або вечері. Беріть на замітку рецепт!
Опис приготування:
Тушкована картопля з курячим філе прекрасно підійде всім, хто любить смачно і корисно харчуватися. У рецепті ми не використовуємо олію і процес смаження, всі інгредієнти просто тушкуємо. Подавати до столу тушкована картопля з куркою можна просто так або додати нарізку свіжих овочів і зелень.
- Куряче філе - 200 грам
- Картопля - 350 грам
- Морква - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Вода або бульйон - 250-300 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть бульби картоплі, spolosnite, просушіть. Наріжте картоплю невеликими за розміром шматочками.
Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть, просушіть. Моркву наріжте брусочками, цибулину наріжте півкільцями або кубиками.
Викладіть підготовлені овочі в каструлю, яка підходить за обсягом.
Куряче філе промийте і крупно наріжте, викладіть філе в каструлю. Додайте перець горошком, сіль і лавровий лист.
Влийте в каструлю чисту теплу воду або будь-який бульйон. Гасіть картопля під кришкою 20 хвилин. Через деякий час зніміть пробу і відрегулюйте смак.
Приємного вам апетиту!