Рецепт Тушкована капуста з куркою фото

Тушкована капуста з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Білокачанна капуста
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смачний домашній рецепт, як приготувати тушковану капусту з куркою. Ситне і поживну страву, яке підходить для вечері або на обід. Зробити таке дуже просто, а результат вас дуже порадує.

Для приготування використовуйте звичайну білокачанну капусту. З курки можна взяти будь-яку частину, в цей раз курячі стегна, з яких попередньо знімаю шкіру. У рецепті вказані свіжі томати, але їх можна замінити консервованими або томатною пастою. До столу страву подають гарячою.

  • Цибуля - 1 штука
  • Капуста - 1 штука(1, 5-1, 7 кілограма)
  • Помідори - 700 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Кмин - 1, 5 Ст. Ложки
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Куряче м'ясо - 900 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Яблучний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Чилі - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібними кубиками. Вимийте капусту і наріжте її. Помідори наріжте невеликим кубиком.
2
Казан або каструлю з товстим дном поставте на вогонь, налийте трохи оливкового масла і розігрійте. Викладіть цибулю і посоліть, обсмажте до м'якості і додайте тмин.
3
Викладіть до цибулі капусту, посоліть і перемішайте. Готуйте під закритою кришкою близько 20 хвилин.
4
Через двадцять хвилин викладіть в каструлю подрібнені помідори і перемішайте, додайте лавровий лист, подрібнену петрушку і перець (мелений і горошком).
5
Влийте воду і яблучний оцет, викладіть куряче м'ясо. Готуйте на слабкому вогні близько 40 хвилин під закритою кришкою.
6
За смаком додайте сіль, чорний мелений перець, акуратно перемішайте.
7
Подавайте блюдо до столу з тонко нарізаним перцем чилі і гілочками кропу.

Схожі рецепти