Тушкована капуста з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний домашній рецепт, як приготувати тушковану капусту з куркою. Ситне і поживну страву, яке підходить для вечері або на обід. Зробити таке дуже просто, а результат вас дуже порадує.
Для приготування використовуйте звичайну білокачанну капусту. З курки можна взяти будь-яку частину, в цей раз курячі стегна, з яких попередньо знімаю шкіру. У рецепті вказані свіжі томати, але їх можна замінити консервованими або томатною пастою. До столу страву подають гарячою.
- Цибуля - 1 штука
- Капуста - 1 штука(1, 5-1, 7 кілограма)
- Помідори - 700 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Кмин - 1, 5 Ст. Ложки
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Кріп - 0, 5 пучка
- Куряче м'ясо - 900 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Яблучний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Чилі - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібними кубиками. Вимийте капусту і наріжте її. Помідори наріжте невеликим кубиком.
2
Казан або каструлю з товстим дном поставте на вогонь, налийте трохи оливкового масла і розігрійте. Викладіть цибулю і посоліть, обсмажте до м'якості і додайте тмин.
3
Викладіть до цибулі капусту, посоліть і перемішайте. Готуйте під закритою кришкою близько 20 хвилин.
4
Через двадцять хвилин викладіть в каструлю подрібнені помідори і перемішайте, додайте лавровий лист, подрібнену петрушку і перець (мелений і горошком).
5
Влийте воду і яблучний оцет, викладіть куряче м'ясо. Готуйте на слабкому вогні близько 40 хвилин під закритою кришкою.
6
За смаком додайте сіль, чорний мелений перець, акуратно перемішайте.
7
Подавайте блюдо до столу з тонко нарізаним перцем чилі і гілочками кропу.