Капуста тушкована з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати капусту тушковану з куркою в домашніх умовах. Плюсів у цій страві не злічити, - і смачне, і ситне, і ароматне, економить бюджет, та й сантиметрів на талії не додасть.
Рецепт приготування капусти тушкованої з куркою припаде до смаку всім любителям їжі, після якої не хочеться впасти і більше не вставати цілий день. Але при цьому і голодними ви не залишитеся. Здорове і збалансоване блюдо, рекомендую!
Як приготувати капусту тушковану з куркою:
1. Насамперед моєму і чистимо, якщо необхідно, овочі.
2. Дрібно шаткуємо капусту, морквину і цибулю. Добре для цього підходить спеціальна терка для корейської моркви, вона, як правило, є в кожному будинку.
3. Курку размораживаем, нарізаємо шматочками середніх розмірів і обсипаємо сіллю, перцем, і вашими улюбленими спеціями, якщо хочете. Можна додати соєвий соус.
4. Обсмажуємо куряче філе на сковороді на рослинному маслі.
5. Коли філе трохи ужарітся, додаємо цибулю і моркву, готуємо до прозорості лука.
6. Тепер разом із залишками масла пересипаємо вміст сковороди в каструльку з товстими стінками, додамо томатну пасту і добре перемішати.
7. Додамо половину нашої капусти, додамо трохи води, і тушкуємо під кришкою на дуже маленькому вогні.
8. Коли капуста вже почне темніти, - всипаємо остачу, я тону 30 хвилин на повільному вогні, не забуваючи помішувати.
9. В самому кінці пробуємо на смак, і по необхідності додаємо ще солі і перцю.
Готово! взагалі, головне в готуванні цього блюда, - щоб курочка стала м'якою і соковитою, а капусту можна гасити скільки завгодно. Я, наприклад, люблю, щоб вона ще трохи хрумтіла, тому у мене на підготовку взагалі йде хвилин 20 від сили. Тому на випадок раптового голоду цей простий рецепт капусти тушкованої з куркою вам стане в нагоді!
- Капуста - 1/2 штуки
- Куряче філе - 400 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Як приготувати капусту тушковану з куркою:
1. Насамперед моєму і чистимо, якщо необхідно, овочі.
2. Дрібно шаткуємо капусту, морквину і цибулю. Добре для цього підходить спеціальна терка для корейської моркви, вона, як правило, є в кожному будинку.
3. Курку размораживаем, нарізаємо шматочками середніх розмірів і обсипаємо сіллю, перцем, і вашими улюбленими спеціями, якщо хочете. Можна додати соєвий соус.
4. Обсмажуємо куряче філе на сковороді на рослинному маслі.
5. Коли філе трохи ужарітся, додаємо цибулю і моркву, готуємо до прозорості лука.
6. Тепер разом із залишками масла пересипаємо вміст сковороди в каструльку з товстими стінками, додамо томатну пасту і добре перемішати.
7. Додамо половину нашої капусти, додамо трохи води, і тушкуємо під кришкою на дуже маленькому вогні.
8. Коли капуста вже почне темніти, - всипаємо остачу, я тону 30 хвилин на повільному вогні, не забуваючи помішувати.
9. В самому кінці пробуємо на смак, і по необхідності додаємо ще солі і перцю.
Готово! взагалі, головне в готуванні цього блюда, - щоб курочка стала м'якою і соковитою, а капусту можна гасити скільки завгодно. Я, наприклад, люблю, щоб вона ще трохи хрумтіла, тому у мене на підготовку взагалі йде хвилин 20 від сили. Тому на випадок раптового голоду цей простий рецепт капусти тушкованої з куркою вам стане в нагоді!