Тушкована капуста з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Капуста дуже добре поєднується з курячим м'ясом, особливо, якщо їх гасити разом, додавши ще кілька інгредієнтів. Блюдо готується за допомогою мультиварки, що істотно полегшує процес.
Перед вами - простий рецепт приготування тушкованої капусти з куркою в мультиварці. В першу чергу обсмажуємо на олії цибулю і моркву, потім додаємо куряче філе і капусту. Через 40 хвилин додаємо томатну пасту, розведену з водою, перемішуємо і перекладаємо мультиварку в режим "гасіння" з 1 час. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Капуста - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
У чашу мультиварки вливаємо олію. Додаємо подрібнену цибулю і терту моркву.
Готуємо, включивши програму "випічка" 40 хвилин з відкритою кришкою. Час від часу перемішуємо овочі.
Додаємо порізане шматочками куряче філе.
Також кладемо нашатковану капусту.
Готуємо до звукового сигналу, потім відразу ж додаємо томатну пасту, розведену з водою. Перемішуємо, закриваємо кришку і готуємо в режимі "гасіння" 1 час.
Смачного!