Тунець в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Тунець багато хто називає морської яловичиною. У ньому міститься велика кількість білка і за смаком він дійсно нагадує м'ясо. Щоб приготувати дієтичне блюдо, відваріть рибу на пару з овочами.
Для приготування цієї страви вам знадобляться заморожені стейки тунця. Брокколі - це сезонний овоч, тому її також можна використовувати в замороженому вигляді. Перед приготуванням вам навіть не потрібно її розморожувати. Щоб дізнатися, як приготувати тунця в пароварці, вивчіть цей рецепт.
- Стейки тунця - 2 штуки
- Цибуля пориста - 1 штука
- Брокколі - 200-300 грам
- Сіль, перець - За смаком
1
Дістаньте стейки тунця з морозильної камери і дайте їм постояти при кімнатній температурі, щоб риба повністю розтанула. Вимийте стейки і обсушити паперовими рушниками. Натріть сіллю і меленим перцем.
2
Викладіть стейки тунця в пароварку. Вимийте і наріжте кружальцями цибулю порей. Викладіть його поверх тунця. Також вступите з замороженої брокколі. Трохи посоліть овочі.
3
Увімкніть пароварку і готуйте страву близько п'ятнадцяти хвилин, щоб овочі стали м'якими, а тунець повністю приготувався.
4
Подавайте блюдо в гарячому вигляді, доповнивши свіжими овочами. Перед подачею я змастила рибку оливковою олією, змішаним з дрібним перцем горошком і кунжутом.