Рецепт Тости «ялинки» фото

Тости «ялинки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Сьомга
Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Тости
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви хочете приготувати оригінальне блюдо на Новий рік, вам обов'язково варто дізнатися, як приготувати тости"Ялинки" - смачну закуску з ніжним рибним спредом, ідеальну для новорічного столу!

Опис приготування:

Так як кожна господиня хоче здивувати своїх близьких і гостей оригінальними і смачними стравами під час свята, новорічні тости"Ялинки" стануть незамінним блюдом в вашому новорічному меню. Приготувати їх неймовірно просто, але виходить така закуска дуже красивою і ситної. Як риби можна взяти сьомгу або форель гарячого копчення, так як їх досить легко очистити від кісточок. Обов'язково прикрасьте готову закуску нарізаним півкільцями огірком - це додасть блюдо новорічний настрій!

  • Сьомга або форель гарячого копчення - 110 грам
  • Вершковий сир - 220-230 грам
  • Крем - 110 грам
  • Сік лимона - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Тостовий хліб (скибочки) - 5-6 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Плавлений сир - 1 штука
тости
1. Рибу очистіть від кісток і наріжте на дрібні шматочки. Сметану змішайте з вершковим сиром, рибою і добре перемішайте. Додайте трохи лимонного соку, солі і перцю за смаком. Викладаємо готово.
тости
2. Хліб для тостів виріжте за допомогою формочок-ялинок і обсмажте на сухій сковороді до золотистої скоринки з обох сторін. Нанесіть на тости спред і викладіть на них нарізані півкільцями огірки.
тости
3. Зверху викладіть вирізані з плавленого сиру зірочки. Можете додати трохи дрібно нарізаної зелені в якості прикраси. Смачного!

Схожі рецепти