Тости «ялинки»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати оригінальне блюдо на Новий рік, вам обов'язково варто дізнатися, як приготувати тости "ялинки" - смачну закуску з ніжним рибним спредом, ідеальну для новорічного столу!
Так як кожна господиня хоче здивувати своїх близьких і гостей оригінальними і смачними стравами під час свята, новорічні тости "ялинки" стануть незамінним блюдом в вашому новорічному меню. Приготувати їх неймовірно просто, але виходить така закуска дуже красивою і ситної. Як риби можна взяти сьомгу або форель гарячого копчення, так як їх досить легко очистити від кісточок. Обов'язково прикрасьте готову закуску нарізаним півкільцями огірком - це додасть блюдо новорічний настрій!
- Сьомга або форель гарячого копчення - 110 грам
- Вершковий сир - 220-230 грам
- Крем - 110 грам
- Сік лимона - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Тостовий хліб (скибочки) - 5-6 штук
- Огірок - 1 штука
- Плавлений сир - 1 штука
1. Рибу очистіть від кісток і наріжте на дрібні шматочки. Сметану змішайте з вершковим сиром, рибою і добре перемішайте. Додайте трохи лимонного соку, солі і перцю за смаком. Викладаємо готово.
2. Хліб для тостів виріжте за допомогою формочок-ялинок і обсмажте на сухій сковороді до золотистої скоринки з обох сторін. Нанесіть на тости спред і викладіть на них нарізані півкільцями огірки.
3. Зверху викладіть вирізані з плавленого сиру зірочки. Можете додати трохи дрібно нарізаної зелені в якості прикраси. Смачного!