Рецепт Тости «ялинки» фото

Тости «ялинки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Сьомга
Пісні страви
На святковий стіл, Новий рік
Тости

Якщо ви хочете приготувати оригінальне блюдо на Новий рік, вам обов'язково варто дізнатися, як приготувати тости "ялинки" - смачну закуску з ніжним рибним спредом, ідеальну для новорічного столу!

Так як кожна господиня хоче здивувати своїх близьких і гостей оригінальними і смачними стравами під час свята, новорічні тости "ялинки" стануть незамінним блюдом в вашому новорічному меню. Приготувати їх неймовірно просто, але виходить така закуска дуже красивою і ситної. Як риби можна взяти сьомгу або форель гарячого копчення, так як їх досить легко очистити від кісточок. Обов'язково прикрасьте готову закуску нарізаним півкільцями огірком - це додасть блюдо новорічний настрій!

  • Сьомга або форель гарячого копчення - 110 грам
  • Вершковий сир - 220-230 грам
  • Крем - 110 грам
  • Сік лимона - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Тостовий хліб (скибочки) - 5-6 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Плавлений сир - 1 штука
тости
1. Рибу очистіть від кісток і наріжте на дрібні шматочки. Сметану змішайте з вершковим сиром, рибою і добре перемішайте. Додайте трохи лимонного соку, солі і перцю за смаком. Викладаємо готово.
тости
2. Хліб для тостів виріжте за допомогою формочок-ялинок і обсмажте на сухій сковороді до золотистої скоринки з обох сторін. Нанесіть на тости спред і викладіть на них нарізані півкільцями огірки.
тости
3. Зверху викладіть вирізані з плавленого сиру зірочки. Можете додати трохи дрібно нарізаної зелені в якості прикраси. Смачного!

Схожі рецепти