Рецепт Торт «Ювілейний» фото

Торт «Ювілейний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 12 г. 0 хв.

У вас в родині наближається торжество? Тоді на замітку вам пропоную дивно красивий варіант десерту, а до того ж простий рецепт торта"Ювілейний" .

Опис приготування:

Торт"Ювілейний" в домашніх умовах можна приготувати як для дітей, так і для дорослих. В якості начинки можна використовувати консервовані та свіжі фрукти, ягоди або цукати.

  • Борошно - 200 грам(2 столові ложки в крем, інше в бісквіт)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 3-4 штук
  • Цукор - 250 грам(200 в бісквіт, 50 в вершках)
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Шоколад - 100 грам
  • Консервовані фрукти - 4 штуки (в даному варіанті груші)
  • Желатин - 15 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Масляний крем - 250 грам
  • Барвник харчової - 2-3 штук
торт
1. Для початку необхідно спекти бісквіт. Акуратно відокремити білки від жовтків. Окремо збити білки з цукром в міцну піну. Поступово вбити жовтки, продовжуючи збивати. Порціями ввести крохмаль, ванілін і борошно. Все ретельно збити, щоб не було грудочок. Вилити тісто у форму для запікання і відправити в розігріту духовку на 25-30 хвилин. Готовий бісквіт дістати і остудити мінімум 4 годину.
торт
2. Для приготування крему з'єднати молоко і цукор і трохи борошна. Надіслати на вогонь і варити до загустіння. Потім крем розділити на 2 частини. В одну додати шоколад і ретельно перемішати, щоб він розтанув.
торт
3. Розчинити в воді або сиропі від фруктів желатин. Трохи нагріти і додати в обидві частини крему. Також подрібнити фрукти і відправити в крем.
торт
4. Вершки збити до щільних піків. Поділити на 2 частини і акуратно ввести в обидві частини крему.
торт
5. Бісквіт розділити на 3 частини. Викласти нижній корж (при бажанні його можна просочити сиропом від фруктів) і змастити його молочним кремом. Викласти другий корж, а зверху - шоколадний крем.
торт
6. Накрити третім коржем і відправити торт в холодильник мінімум на 4-5 годин (краще на ніч).
торт
7. Масляним кремом змастити всю поверхню торта, включаючи боковинки. Знову відправити торт в холодильник (досить 1 годину).
торт
8. Мастику розкачати досить тонко.
торт
9. Накрити торт мастикою.
торт
10. Щоб торт"Ювілейний" в домашніх умовах був ідеальним, потрібно акуратно розрівняти мастику на поверхні, а потім обрізати зайві краю.
торт
11. Надіслати тортик в холодильник на 1-1.5 годину.
торт
12. Решта - це лише творчий процес. У мастику додати барвник і скачати невеликі джгутики.
торт
13. Оформити тортик можна простими квіточками, використовуючи формочки для печива.
торт
14. У серединці можна зробити невеликі поглиблення (ватною паличкою, наприклад).
торт
15. В отримані поглиблення можна вкласти намистинки. Це лише один варіант, як зробити торт"Ювілейний" , прикрашати його можна так, як підказує фантазія.

Схожі рецепти